Willemsplein 513
3016 DR Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 1.050.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2001
221 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Riant 5-kamerappartement van 221 m² met zonnig terras en prachtig blijvend uitzicht over de Maas en de verlichte Erasmusbrug. Het appartement is gesitueerd op de achtste verdieping van het prestigieuze appartementencomplex ‘De Hoge Erasmus’. De eigenaar en tevens eerste bewoner heeft met veel plezier gewoond in het appartement en het is tijd de sleutel over te dragen aan een nieuwe bewoner. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een prettige werkruimte. De woning kan tevens nog naar eigen wens ingedeeld worden. Het appartement heeft daarnaast de beschikking over een ruime parkeerbox in de ondergelegen parkeergarage en een separate berging op de 3e verdieping.

Het appartement is gelegen in de populaire en historische wijk Scheepvaartkwartier. De wijk heeft zeer veel te bieden, zo zijn er diverse horecagelegenheden te vinden, zoals Restaurant Huson of Loos, maar ook Parkheuvel bevindt zich op loopafstand van de woning. Diverse culturele bezienswaardigheden bevinden zich op op enkele wandelminuten van het appartement. Zo vind je onder andere de Kunsthal, Museum Boijmans van Beuningen en de Euromast in de nabije omgeving. Voor de deur stopt tramlijn 7 en ook het centrum van Rotterdam bereik je in een flits.

Indeling
Begane grond
Luxe entree met bellentableau, brievenbussen en diverse liften naar de verdiepingen.

Achtste verdieping
Entree, ruime hal, toilet met fontein, meterkast, garderobe, woonkamer met toegang tot het terras, middels glazen wand gescheiden kantoor, eetkamer, open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en separate voorraadkast, hoofdslaapkamer met toegang tot terras, vanuit de slaapkamers loop je via een kastenkamer de badkamer in welke is voorzien van douche, bad, dubbele wastafel, toilet en radiator, tweede en derde slaapkamer, kast voorzien van vernieuwde warmte terugwininstallatie, tweede badkamer v.v. douche, wastafel, wasmachineaansluiting en radiator.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2001
– Woonoppervlakte 221 m²
– Stadsverwarming
– Videofooninstallatie
– Separate berging op de 3e verdieping
– Ruime parkeerbox in de onderbouw
– Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage appartement € 406,- per maand, garage € 55,- per maand
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Twee badkamers aanwezig
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars