Willebrordusplein 9 A
3037 TC Rotterdam

€ 495.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1907
106 m2
94 m2
3
2
Plan een bezichtiging in

WOW! Niet eerder verkochten wij een appartement met een dergelijk hoog niveau van afwerking in het Liskwartier. Deze dubbele benedenwoning op de bel-etage en het souterrain met achtergelegen stadstuin maakt onderdeel uit van een klassiek pand uit 1907 dat recent geheel grondig is gerenoveerd en daarbij nagenoeg geheel opnieuw is opgetrokken, waarbij de fundering is vervangen en alle gevels, kozijnen en het dak zijn vernieuwd tot een absolute nieuwbouwstandaard.

De benedenwoning is voorzien van hoogwaardige (thermische en akoestische) isolatie, HR++ beglazing, ledverlichting, een extreem luxe keuken en badkamer, eiken visgraatparket, eiken inbouwkasten, exclusieve Concraft studio betonnen vloeren, Sonos soundsystem, volledige databekabeling, Nest thermostaat, rookmelders en compleet nieuwe installaties. Het huisnummer mag dan 9 zijn, echter de afwerking krijgt een hele dikke 10!

Het Willebrordusplein is gelegen in het gezellige Liskwartier tegen de grens met het bruisende Oude Noorden. Het plein dankt zijn naam aan Willebrordus of Willebrord (ca. 658 – 739), de eerste evangelieprediker in Rotterdam en omstreken. Volgens sommigen was hij een van de twee schutspatronen van Hillegersberg.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, ruime woonkeuken voorzien van een modern keukenblok met een werkeiland en voorzien van inbouwapparatuur. Woon-zitkamer met toegang naar de achtergelegen plaats. Tussenhal met modern toilet en de meterkast. Trappenhuis naar het souterrain.

Souterrain
Overloop met toiletruimte, bergkast en opstelling cv-ketel. Slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een vaste kastenwand.
Moderne badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Achtergelegen slaapkamer voorzien van een kastenwand.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1907, maar geheel gerenoveerd
– Woonoppervlakte ca. 106 m²
– Eigen grond
– A-energielabel
– Nieuwe fundering
– Nieuwe kozijnen
– Nieuwe installaties
– Gerenoveerd dak en gevels
– VVE bestaand uit twee leden (bovenwoning recent verkocht)
– Project notaris Rox Legal
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven