Westzeedijk 270
3016 AP Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 725.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1958
142 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

De bekende Rotterdamse architect zei over zijn ontwerp van de Parkflat “‘Hier woont men niet meer in een straat, een laan of aan een weg. Hier woont men in de wereld.’ Je zult precies begrijpen wat hij bedoelde als je uit het raam kijkt vanaf dit penthouse op de 12e verdieping. Het uitzicht is magisch!

Dit unieke penthouse van circa 142 m² is onderdeel het gemeentelijk monument “De Parkflat”. Het bestaat uit 3 ruime kamers, 2 badkamers en 3 balkons met prachtig uitzicht over de stad. Het is mogelijk om meer kamers te creëren. Doordat de woningen twee-aan-twee zijn gekoppeld aan een eigen lift- en trappenhuis hebben zij maximale privacy. Een royale entreehal leidt naar de twee liften en trappenhuizen. De woningen delen een groot dakterras.

De Parkflat is direct gelegen aan Het Park en de historische tuin Schoonoord, grenst aan het stadscentrum van Rotterdam en is onderdeel van het statige Scheepvaartkwartier met zijn restaurants, musea en prachtige Veerhaven. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels, supermarkt, het openbaar vervoer, de Euromast, Erasmus MC, de Kunsthal en museum Boymans van Beuningen. Het Scheepvaartkwartier staat bekend als een van de meest representatieve wijken van Rotterdam.

Indeling
Centrale afgesloten hal met bellentableau en liften.

12e verdieping
Entree, gang naar riante woonkamer met hoekligging. De grote raampartijen geven een panoramisch uitzicht op Rotterdam en bieden veel natuurlijk lichtinval. Via woonkamer toegang naar balkon. Open keuken met wederom een prachtig uitzicht. Slaap/werkkamer met toegang naar 2e balkon. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand en toegang tot balkon. 2 badkamers voorzien van toilet, wastafel en douche en voorbereiding voor ligbad. Een badkamer heeft toegang naar 3e balkon.

Dat dit een bijzondere plek is blijkt uit het feit dat het meer dan 30 jaar door dezelfde eigenaren in eigendom is. Dit betekent ook dat de woning gemoderniseerd dient te worden, dit geeft de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens in te richten.

Aparte berging in de onderbouw.

Garagebox op begane grond wordt separaat te koop aangeboden voor € 55.000,- k.k.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1958
– Woonoppervlakte 142 m²
– Uniek penthouse op de 12e verdieping van het markante gemeentelijk monument “De Parkflat”
– Gebouw beschikt over 2 liften
– Riant gemeenschappelijk dakterras op het dak van het gebouw
– In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 330,00

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars