Ontdek de Baljon Curated Sounds Spotify playlists.
Sluit

Westerkade 22 D
3016 CM Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 995.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1880
143 m2
n.v.t.
3
2
C
Plan een bezichtiging in

Een onwaarschijnlijk leuk en spannend ingedeeld dubbelbreed monumentaal topappartement met een dakterras en fenomenaal uitzicht over de Maas. Dit bijzondere appartement is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd. Het maakt onderdeel uit van een kleinschalige exclusieve herontwikkeling van twee samengevoegde (Rijks)monumentale panden. De lift geeft een rechtstreekse toegang tot het appartement op de derde verdieping dat onder meer beschikt over een waanzinnige hoge woonkamer met spectaculaire open kapconstructie over de volle breedte van het appartement met vijf ramen naar de Maas en een open haard, twee royale slaapkamers met aangrenzende badkamers.

Dit is zonder twijfel de mooiste locatie van Rotterdam! Direct aan de Maas gelegen met een ongekend fraai uitzicht over de Maas en de kop van de Wilhelminapier met haar kosmopolitische woontorens en het iconische Hotel New York.
In het Scheepvaartkwartier, Rotterdams ongerept negentiende-eeuwse lustoord voor de gelukkigste zielen van de stad, liggen de verrukkingen voor het oprapen. Het Wereldmuseum, Het Park, de Veerhaven. Curiositeiten uit vreemde culturen en wonderlijk natuurschoon. Een rijke historie en etalage van de rijkdom die de handel en scheepvaart Rotterdam in de loop der eeuwen schonken. Standplaats van baronnen, industriëlen, tsáren zelfs. De wiegende masten in de historische Veerhaven, voortreffelijke restaurants en de Westerkade met zijn kinderkopjes, het klotsend Maaswater en bomenrijen zover het oog reikt, maken het Scheepvaartkwartier tot misschien wel de mooiste buurt van Nederland.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, monumentale hal, trappenhuis en liftopgang.

Derde verdieping
Entree, hal met toegang tot de lift, berging met wasmachine aansluiting, brede gang met stalenpuien naar de hoge en brede woon-/eetkamer met open haard, trapopgang naar het dakterras en een luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, toilet met fontein, slaapkamer met aangrenzende badkamer met wandcloset, wastafel, inloopdouche en bad, hoofdslaapkamer met bergvliering en aangrenzende halfopen badkamer met twee design wastafels en een ruime inloopdouche.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1880
– Rijksmonument
– Energielabel C
– Dakterras met spectaculair uitzicht
– Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
– Voorzien van lift
– Voorzien van airconditioning in alle kamers
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven