Strandweg 19
4328 KK Burgh-Haamstede

€ 2.000.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1979
230 m2
5.000 m2
6
5
Plan een bezichtiging in

Direct aan het mooiste duingebied van Zeeland mogen wij u deze riante woning op een ruim bemeten perceel van 5.000 m² eigen grond aanbieden. Met de eerste duinopgang op slechts 100 meter van de woning! Vanuit de woning kijkt u zo op het uitgestrekte duingebied wat absoluut betiteld kan worden als een uniek stukje Nederland. Ongerepte natuur, lange wandelpaden en hoge duinen die aan de langgerekte Noordzeestranden grenzen. De Strandweg kent drie strandopgangen waarvan het Middenpad de meest rustige opgang is en het kortst nabij de woning is gelegen. Dit maakt de locatie van de Strandweg 19 ook zo uniek. Rust aan de voorzijde, het uitzicht en een zeer fraai perceel met absolute privacy in uw achtertuin.

De achtertuin meet een diepte van circa 67 meter en een breedte van circa 50 meter en is een oase van rust en privacy. Ideaal om de morgen te beginnen met een heerlijk bakje koffie op het terras en een potje tennis te spelen op de eigen tennisbaan. Na uw winstpartij neemt u een verfrissende duik in het zwembad (ca. 9 x 4 meter) of u rent gelijk door naar de Noordzee…

De woning kent een woonoppervlakte van ruim 230 m² en beschikt over een gelijkvloers woonprogramma met de aanwezigheid van een riante slaapkamer en aansluitend badkamer. Met name de tuingerichte woonkamer met haard is een prettige ruimte met een fraai diepte zicht op de tuin. Vanuit de keuken is er een schitterend zicht op het voorgelegen duinlandschap. Op de verdiepingen bevinden zich momenteel drie slaapkamers maar wanneer wenselijk zijn er meer slaapvertrekken te creëren.

De dubbele garage heeft een interne afmeting van ca. 5.2 x 7 meter en biedt ruimte voor twee auto’s.
Als locatie en privacy er toe doen dan is dit een zeer interessant object. U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Bijzonderheden:
– Absolute toplocatie;
– De twee meest rustige strandopgangen op zeer korte afstand; Middenpad op 100 meter, Verklikkerpad op 500 meter;
– Een bijzonder element is de breedte van dit kavel. U ervaart absolute privacy;
– Permanent en recreatief te bewonen. Bij recreatieve bewoning is verhuur niet toegestaan;
– Recent gemoderniseerd met nog diverse mogelijkheden om het naar eigen smaak verder in te richten;
– Voorzien van zwembad en tennisbaan.

Algemeen:
– Perceeloppervlakte 5.000 m²;
– Woonoppervlakte ruim 230 m², dubbele inpandige garage ca 36 m²;
– Externe bergruimte; carport met berging gezamenlijk ca 45 m².

Bestemmingsplan:
Het geheel heeft de bestemming “Landhuis”. De bestemming “Landhuis” is de meest ruime bestemming die er gehanteerd wordt in de gemeente Schouwen-Duiveland. Zo is er sprake van een zeer ruim bouwblok. De mogelijkheid tot het bijbouwen of het realiseren van een nieuwbouwwoning is heel ruim. Zowel qua begrenzing als qua vormgeving. Het bouwvlak kent een diepte van ca. 58 en een breedte van ca. 40 meter.

Nieuw-Haamstede:
Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de Kroon van Zeeland genoemd. Het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied om Nieuw Haamstede is aangemerkt als natura 2000 gebied. Met andere woorden u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Nieuw-Haamstede is een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Dit is een belangrijke reden waarom steeds meer kopers ervoor kiezen om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Goes en Middelburg zijn in circa een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

Baljon te Rotterdam en Sinke Komejan te Zierikzee, zijn de makelaars van de verkoper. Wij adviseren u om uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars