Sint-Jobstraat 73
3024 EG Rotterdam

€ 595.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1940
140 m2
2.060 m2
3
1
Plan een bezichtiging in

Het vele licht, de verre uitzichten met mooie luchten en de verborgen ruimtes verrassen ons na meer dan 11 jaar nog steeds; we hebben hier ontdekt wat woongenot is.

Een onwaarschijnlijk gaaf en artistiek one-off penthouse loft-appartement met een zonnig dakterras met veel privacy en vrij uitzicht, een ruime berging in de onderbouw en twee privé parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. Gelegen op de vijfde en zesde verdieping van het kleinschalige monumentale icoon ‘de Herder’ van de hand van de Rotterdamse architect ‘Eric Bakema’. Het gebouw uit 1940, dat tot in de zestiger jaren dienst deed als pakhuis (Blaauwhoedenveem) voor granen en later als douane kantoor is in 1998 volledig gerenoveerd tot loft appartementen en kantoren.

De ligging op de kop van de Sint-Jobshaven is uniek. Aanlegplaatsen voor de watertaxi en waterbus liggen pal voor de deur. Het Lloydkwartier is een aantrekkelijk en stoer eigentijds woon- en werkgebied met veel creatieve bedrijvigheid en goede voorzieningen zoals een kinderopvang, basisschool, indoor speeltuin, Albert Heijn, sportschool met zwembad en diverse restaurants en hippe horecagelegenheden met als ‘woonkamer’ van de buurt buurtcafé ‘Verhip’. Het Lloydkwartier is uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer en heeft tevens een zeer gunstige ligging ten opzichte van de rijkswegen A15, A16 en A20. Kortom, een fantastische woonomgeving met alle gemakken van de stad en voorzieningen binnen handbereik !

De Sint-Jobstraat ontleent zijn naam aan de Sint-Jobshaven die is vernoemd naar de vroegere kapel in Schoonderloo die aan de heilige Sint-Job was gewijd.

Indeling

Begane grond
Centrale hal met bellentableau, lift en trappenhuis met imposante raampartijen naar de haven.

Vijfde verdieping
Entree, hal, dakterras, garderobe, inloopkast, toilet met wandcloset en fontein, luxe badkamer met bad, wastafel en inloopdouche, berging met wasmachineaansluiting, ruime en hoge woon-/eetkamer met werkplek, zichtbare betonnen elementen en een plafondhoogte van ca. 4,2 meter, een stoere en gezellige half open keuken met luxe keukenopstelling met kookeiland, betonnen aanrechtblad, houten panelen en luxe inbouwapparatuur, open trap naar slaapverdieping/entresol.

Zesde verdieping
Entresol verdieping (dakopbouw) met vrij uitzicht, een slaapgedeelte met podiumbed met ondergelegen bergruimte en een werkruimte.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1940
– 140 m² gebruiksoppervlak wonen
– Eigen grond
– Aangewezen als gemeentelijk monument
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Twee aangrenzende parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage in de prijs inbegrepen
– Tegen betaling van een meerprijs van € 15.000,- zal verkoper op de 5e verdieping een extra kamer creëren
– Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
– Zeer ruime berging in de onderbouw
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!