Ontdek de Baljon Curated Sounds Spotify playlists.
Sluit

Rottekade 52
2661 JN Bergschenhoek

€ 1.495.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1956
230 m2
701 m2
7
4
E
Plan een bezichtiging in

Voor degenen die dromen, dromen van een magische plek aan de Rotte en een bouwproject als een kans en uitdaging zien. Deze verborgen plek, gelegen op 701 m² eigen grond, ligt in de luwte van het prachtige recreatiegebied aan de Rotte en op een goede afstand van Rotterdam.
Niet alleen het jaren ’50 ontwerp, gebouwd in een heuvel, maakt dit object erg bijzonder, maar ook omdat de achtertuin écht tot aan de Rotte reikt. De ruim 320 m² oppervlakte geeft een scala aan mogelijkheden en inspiratie. De grote raampartijen geven een prachtige lichtinval en een intens gevoel van het buitenleven en dat op 10 minuten afstand van alle voorzieningen.

De ligging is uniek te noemen! Zo veel vrijheid en op een fijne afstand van Rotterdam.
Dit deel van de Rotte is zeer centraal en toegankelijk gelegen. Op fietsafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse sportfaciliteiten. De Van Beethovensingel en Het Binnenhof zijn voor de dagelijkse boodschappen goed bereikbaar. Het centrum van Rotterdam en de diverse uitvalswegen zijn ook zeer goed bereikbaar.

In de fotoreportage zijn artist impressions opgenomen. Hierin is inzichtelijk gemaakt hoe de ruimtes kunnen worden.

Indeling
Begane grond
Entree, gang met toilet, in de woonkamer wordt u ontvangen met een prachtig landelijk uitzicht naar de tuin en de Rotte. De grote raampartijen maken buiten volledig onderdeel van het wonen binnen. Dit zult u op diverse plekken in het huis ervaren. De royale keuken aan de voorzijde is op een eenvoudige manier te betrekken bij de woonkamer. De verdeling van de 4 slaapkamers en de badkamer, geeft ook de mogelijkheid om dit vrij eenvoudig naar wens anders in te delen.
De tussengelegen hal, tevens met een fantastisch uitzicht, inspireert om echt onderdeel te worden van de woning. Deze ruimte geeft toegang tot een groot souterrain met een hoogte van 2.55 m en daglicht. Zeer geschikt om een extra slaapkamer met een eigen badkamer te realiseren of een 2e woonkamer (hang-out) voor een groot gezin.

Kelders
Op diverse plekken is er een kelderruimte toegankelijk met een mooie stahoogte;
Bij de keuken, vanuit de woonkamer en een enorme kelder onder de hoofdslaapkamer en de badkamer. De toegang naar deze ruimte zal opnieuw moeten worden gecreëerd (op dit moment via de zijgevel bereikbaar). Met een bouwkundige ingreep in de voorgevel en aanpassing in de tuin, is de verwachting dat hier ook een garage gerealiseerd zou kunnen worden voor meerdere auto’s.

In de voortuin is een betonnen berging geplaatst, bij het weghalen van deze berging, is het mogelijk om een royale oprit te maken voor 2 auto’s.

Een hele bijzondere locatie aan de Rotte. Een mooie uitdaging om, naar eigen inzicht, uw droomhuis te realiseren.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1956
– Woonoppervlakte 230 m² + 94 m² kelderruimte op stahoogte, verdeeld over diverse ruimtes
– Grootte perceel 701 m², eigen grond
– Een aanlegsteiger aan uw eigen tuin is te realiseren
– Zal intern en extern moeten worden gerenoveerd en gemoderniseerd
– Groot souterrain met daglicht
– Enorme grote kelder
– 5 slaapkamers + 2 badkamers te realiseren
– Adembenemende tuin gelegen aan de Rotte
– Recreatie gebied het Lage Bergse Bos op loopafstand
– Goede bereikbaarheid
– Parkeren op eigen terrein te realiseren
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven