Rochussenstraat 51 B
3015 EC Rotterdam

€ 395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1936
106 m2
n.v.t.
4
2
Plan een bezichtiging in

Tegenover het museumpark met uitzicht op het markante Depot Boijmans van Beuningen ligt deze jaren ’30 portiekwoning op de eerste verdieping. Opvallend is dat de woonkamer, bestaande uit twee en suite kamers, in de breedte van het gebouw is gelegen. Hierdoor komt er enorm veel natuurlijk lichtinval de woning binnen en geeft het een prachtig uitzicht op onder andere het Depotgebouw met de weerspiegeling van de stad. Verder zijn er twee ruime slaapkamers, een eenvoudige badkamer en keuken. Het balkon aan de achterzijde kijkt uit over het groen van de achterliggende tuinen en een kleinschalige tennisvereniging.

Hier is het rustig wonen met alle grootstedelijke voorzieningen op loopafstand zoals het Museumpark, diverse hippe winkelstraten zoals de Nieuwe Binnenweg en de Witte de Withstraat, een schat aan restaurants en gezellige koffietentjes. De centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor zowel autoverkeer als het openbaar vervoer: metrostations Eendrachtsplein en Dijkzigt, meerdere tram- en bushaltes bevinden zich op enkele minuten loopafstand.

Indeling
Gedeelde portiek, entree, tochtportaal, ruime hal met bergkast en toegang naar alle vertrekken. Toilet met fontein. Woonkamer aan de voorzijde bestaande uit twee kamers en suite, slaapkamer I aan achterzijde met vaste kast en wastafel. Slaapkamer II aan achterzijde met en suite badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Ruime keuken met toegang naar balkon aan achterzijde.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1936
– Woonoppervlakte 106m²
– Warmwater middels boiler en verwarming middels HR cv-combiketel
– De voorgevel en beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van kunststof kozijnen met isolerend en geluidswerend glas
– Zeer goede locatie in centrum op loopafstand van alle grootstedelijke voorzieningen
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 168,-
– De woning dient inwendig gemoderniseerd te worden
– Parkeervergunning verkrijgbaar voor bewoners
– Onderdeel van beschermd stadsgezicht
– In de koopakte zal een niet-bewonersclausule worden opgenomen

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars