Welkom bij Baljon. De makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Ringvaartweg 232
3065 AH Rotterdam

€ 950.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1957
176 m2
1.825 m2
5
4
Plan een bezichtiging in

Aan het einde van de prachtige Ringvaartweg treft u de vrijstaande bungalow op een perceel va 1.825 m² aan. De woning is direct gelegen aan de Ringvaartplas. Het heeft een eigen toegang met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een garage.

Indeling
Begane grond:
Entree, ruime hal, toilet met fontein, meterkast, gesloten keuken, woonkamer met grote raampartijen en toegang tot de tuin, berging, middels de berging is de garage intern te bereiken, slaapkamer I met vaste kast en badkamer v.v. douche, slaapkamer II en III, beiden met wastafel, badkamer v.v. bad en dubbele wastafel, separaat toilet, slaapkamer IV met vaste kastenwand en toegang tot tuin.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1957
– Gebruiksoppervlakte wonen 176 m²
– Perceeloppervlakte 1.825 m²
– Gelegen op eigen grond
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat: “as is where is”
– De woning met kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Funderingsonderzoek aanwezig, uit het fase 1 onderzoek uit 2021 in combinatie met het onderzoek uit 2010 wordt geen vervolgonderzoek geadviseerd en wordt de handhavingstermijn als ruim voldoende beoordeeld
– Bodemonderzoeksrapport aanwezig, bij herinrichting sanering noodzakelijk
– Asbestinventarisatierapport aanwezig
– Zwamonderzoeksrapport aanwezig
– Raming grondsanering aanwezig
– Raming asbestsanering aanwezig
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is 4 oktober 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 950.000,- k.k.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘Ringvaartweg 232’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven