Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Ringvaartweg 205
3065 AD Rotterdam

€ 350.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1933
85 m2
750 m2
4
2
Plan een bezichtiging in

Op een ruim perceel van 750 m² is deze voormalige twee onder een kapwoning gelegen. Deze inmiddels vrijstaande woning bevindt zich aan de bekende ‘Golden Mile’, een van de meest geliefde en exclusieve woonlocaties van Rotterdam. De woning is via een eigen brug bereikbaar waarna je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Het woonhuis is voorzien van meerdere slaapkamers, waarbij verbouwen wenselijk is. Het bouwen van een nieuwbouwwoning is niet mogelijk.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, toilet met fontein, trapopgang naar de verdieping en toegang tot kelder, woon-/ eetkamer met haard en open keuken.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer I en slaapkamer II, badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Via de overloop is de vliering te bereiken waar u de opstelplaats van de CV-ketel aantreft.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1933
– Gebruiksoppervlakte wonen 85 m²
– Perceeloppervlakte 750 m²
– Gelegen op erfpachtgrond van het Hoogheemraadschap, recht loopt tot 31-12-2043, canon voor gehele periode afgekocht
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat: “as is where is”
– Beknopt funderingsonderzoek aanwezig, handhavingstermijn 25 jaar
– Asbestinventarisatierapport aanwezig, asbesthoudend materiaal aangetroffen in plafondafwerking, offerte asbestsanering aanwezig
– Zwamonderzoeksrapport aanwezig
– Raming grondsanering aanwezig
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum wordt binnenkort bepaald. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 350.000,- k.k.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘Ringvaartweg 205’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven