Ringvaartweg 164
3065 AG Rotterdam

€ 650.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1905
180 m2
1.340 m2
3
2
Plan een bezichtiging in

Unieke kans. Deze charmante vrijstaande woning aan de ‘Golden Mile’, direct gelegen aan de Ringvaartplas, staat momenteel in verkoop. De woning heeft een eigen toegang met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Achter de woning staat een grote loods, waarvan het toegestaan is deze te verwijderen zodat u een heerlijk vrij zicht ervaart over de diepe tuin en de Ringvaartplas. De woning heeft een cultuurhistorische waarde.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1905
– Eigen grond
– Gebruiksoppervlakte woonruimte 180m²
– Oppervlakte achtergelegen schuur 120m²
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat; “as is where is”
– De woning met kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Op de woning zit een cultuurhistorische waarde
– De fundering van de woning dient hersteld te worden
– De bodem dient gesaneerd te worden, kostenraming aanwezig
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is 16 juni om 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 650.000,- k.k.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘Ringvaartweg 164’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars