Ramlehweg 20 A
3061 JX Rotterdam

€ 525.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1939
117 m2
n.v.t.
5
2
Plan een bezichtiging in

Deze moderne 4/5 kamer bovenwoning met groot terras, heeft een hele fijne combinatie van 2 werelden, stads en om de hoek bij de Kralingse Plas. De stijlvolle verbouwing geeft het gewenste comfort en de authentieke indeling met de ensuite geeft de mogelijkheid voor een flexibele indeling. Alle ruimtes hebben een prachtige lichtinval.

De woning is gelegen om de hoek van de Kralingse Plas, supermarkten, winkels en diverse eetgelegenheden. Voor een ontbijtje wandel je naar Jordy’s Bakery aan de gezellige Vlietlaan. Even geen zin om te koken? Stap voor een hapje naar binnen bij Calaboose of Finca. Met de Kralingse Plas om de hoek heb je de ideale combinatie van stad en natuur. Diverse scholen en het openbaar vervoer tref je eveneens op loopafstand.

Indeling

Begane grond
Stijlvolle entree met een eigen opgang.

Tweede verdieping
Gang met mooie lichtinval, modern toilet en toegang naar de prachtige royale woonkamer, de voormalige kamer en-suite. Het balkon aan de achterzijde heeft zicht op de speeltuin. Door de grote overbrugging naar de overkant aan de voorzijde van het appartement en de breedte van de speeltuin aan de achterzijde, is er veel privacy. De moderne en ruim opgezette keuken, voorzien van diverse apparatuur, is doorgebroken naar de woonkamer met aan de achterzijde openslaande deuren naar een heel fijn inpandig balkon. De voormalige zijkamer aan de voorzijde is zeer eenvoudig te scheiden van de woonkamer. Een ideale werkplek.

Derde verdieping
Overloop met separaat toilet en toegang tot de wasruimte. 2 royale slaapkamers, thans in gebruik als één grote ruimte. De kamers zijn gescheiden door de authentieke en-suite. De moderne badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer aan de achterzijde. Deze kamer grenst ook aan het royale zonnige terras aan de achterzijde.

Het gehele appartement is voorzien van eiken vloerdelen.

Kortom; een ontzettend fijne bovenwoning, in-stap-klaar, gelegen op een top locatie.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1939
– Energielabel D
– Woonoppervlakte ca. 117m² + 20 m² buitenruimte (meetrapport aanwezig)
– Compleet verbouwd in 2016
– Grotendeels dubbele beglazing
– Diverse authentieke details zijn behouden gebleven (zoals o.a glas-in-lood)
– Eigen opgang
– Prachtige lichtinval
– Eiken houten vloerdelen
– Royale parkeergelegenheid, parkeervergunning
– Actieve VVE, bijdrage ca. € 100,- per maand
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars