Oostmaaslaan 278
3063 DC Rotterdam
Verkocht

€ 439.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1977
142 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Zoekt u een riant HOEK appartement met uitzicht op de Maas en maar liefst 4 kamers op een A-locatie? Dan is een bezichtiging aan dit appartement een must! Het object heeft 3 balkons, 2 op het zuiden met uitzicht op de Maas en 1 op het oosten, een royale woonkamer, een open keuken met eethoek, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De combinatie van de grote raampartijen en de situering op de 6e verdieping zorgt voor optimaal daglicht. In de onderbouw is een aparte berging. De dubbele garage wordt apart te koop aangeboden.

Dat dit een bijzondere plek is blijkt uit het feit dat het de afgelopen 40 jaar door dezelfde eigenaren bewoond is geweest. Dit betekent ook dat de woning gemoderniseerd dient te worden, dit geeft de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens in te richten.

De locatie is perfect; in de gewilde wijk Kralingen aan de rand van het centrum in de nabijheid van alle grootstedelijke voorzieningen zoals diverse restaurants, de winkelstraten Lusthofstraat en Oudedijk en het Kralingse Bos met de daar gevestigde Golfclub Kralingen en de Kralingse Plas.

Indeling
Begane grond
Afgesloten parkeerterrein waar het mogelijk is voor bewoners om vrij te parkeren. Toegang naar afgesloten centrale hal met 2 liften en trappenhuis.

Zesde verdieping:
Entree, ruime hal met garderobe, toilet met fontein, royale woonkamer met schuifpui naar balkon op het zuiden. Vanaf de woonkamer is er een weids uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Open keuken met toegang naar 2e balkon op het oosten. Hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het gebouw, toegang naar grote badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel, bidet en toilet. Berging met wasmachineaansluiting. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde en zijn nu alleen gescheiden door een flexibele wand. Een van de slaapkamers geeft toegang naar het 3e balkon aan de voorzijde met uitzicht op de Maas en gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1977
– Woonoppervlakte 142 m2
– Eigen grond
– Gelegen in het representatieve appartementencomplex “Landmark” in Kralingen
– Vanuit woonkamer en 2 slaapkamers prachtig weids uitzicht op de Maas
– Het gebouw beschikt over 2 liften
– 3 balkons met ligging op zuiden en oosten
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– Verwarming door middel van blokverwarming
– Aparte berging in de onderbouw
– Voorzien van zonwering
– Dubbele garage apart te koop voor € 80.000,-
– Parkeergelegenheid op afgesloten parkeerterrein
– Actieve en gezonde VvE, bijdrage € 314,95 per maand
– Voorschot stookkosten € 139,- per maand

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!