Noordsingel 45 B
3035 EJ Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 425.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1876
145 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

RUIMTELIJK EN STIJLVOL WONEN OP EEN SPECTACULAIRE LOCATIE. OPTIE TOT DAKTERRAS EN TOEGANG TOT 1500 M² PRIVÉ-TUIN. HISTORISCH VOLLEDIG HERSTELD 19E EEUWS PAND.

Op de kopse kant van de monumentale Zomerhofbrug ligt deze ruime en lichte dubbele bovenwoning met een 1500 m² privé-tuin aan de achterzijde, welke enkel beschikbaar is voor de omwonenden. De woning heeft een royale woonkamer met open keuken, met optie tot creëren van een extra kamer. Ook de slaapkamers zijn ruim van opzet, waarbij er aan de achterzijde de mogelijkheid bestaat een ruim terras te creëren. De woning is gelegen aan de unieke en groene Noordsingel en door de breedte van het pand beschikt het over 3 ramen met spectaculair uitzicht over het water en de brug. De nieuwe voorgevel en voordeur vormen een fraai geheel met het recent opgeleverde project Noordsingel Lofts. De fundering is in 2016 volledig hersteld.

Een centrale ligging tussen het stadscentrum en CS (beide 15 loopminuten), Noordplein, de Zwaanshals, Hofbogen en Noorderboulevard. Een heerlijke buurt om in te wonen met een ruim en divers aanbod van (buurt)supers, delicatessezaken, koffiebars, conceptstores en restaurants. De ambitieuze nieuwbouwprojecten met groene architectuur ZOHO Zomerhofkwartier en Tuin van Noord worden in de nabije toekomst op steenworp afstand opgeleverd en worden openbaar toegankelijk. Met de auto ben je in no time op de Ring, via de S112 of de S113.

Indeling
Begane grond
Entree, eigen voordeur met opgang naar de verdieping.

Tweede verdieping
Overloop, toilet met fontein, woon-/ eetkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur. In de woonkamer bevindt zich de meterkast.

Derde verdieping
Ruime overloop, slaapkamer I aan achterzijde v.v. airconditioning en wasmachineaansluiting. Door de grootte van de slaapkamer bestaat er tevens de mogelijkheid een ruim terras te creëren. De artist impression geeft een goed beeld van de mogelijkheid. Slaapkamer II voorzien van vaste kast met opstelling CV-ketel, badkamer v.v. douche, bad, dubbele wastafel en natuurlijke ventilatie.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1876, de eerste woning aan de net gegraven Noordsingel. Een toplocatie dus!
– Woonoppervlakte 145 m²
– Eigen grond
– Fundering en voorgevel in 2016 vernieuwd
– In 2018 heeft uitgebreid herstel plaatsgevonden
– Gezamenlijke tuin bereikbaar middels hek, waarvan de sleutel enkel beschikbaar is voor omwonenden
– Gezonde VvE met MJOP van € 0,- en ca. € 10.000 in kas
– VvE bijdrage, € 110,- per maand
– Gelegen aan een rustige 30km weg
– Nieuwe airconditioning
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven