Werken bij Baljon. Wij hebben een VACATURE ASSISTENT MAKELAAR (A-RMT). Klik voor meer info.
Sluit

Nancy Zeelenbergsingel 84
3066 GA Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2024
62 m2
n.v.t.
2
1
A
Plan een bezichtiging in

MAAK NU UW WOONDROOM WAAR EN KIES VOOR DIT GEWELDIGE 2-KAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPING VAN PROJECT PRINSENPARK MET EEN GEWELDIG TERRAS EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS (PROGNOSE OPLEVERING Q2 2024).

Dit fantastische appartement is licht, ruim 60 m² en biedt een geweldig uitzicht over de groene omgeving. De indeling is super praktisch en het terras biedt u van voorjaar tot najaar alle vrijheid en privacy. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime inpandige berging met opstelplaats voor de wasapparatuur, warmte-terugwin systeem en veel bergruimte. De ruime hal beschikt over de uitgebreide meterkast, een luxe toiletruimte en toegang tot de luxe ingerichte badkamer met onder meer een inloopdouche. Doorloop naar de royale living met een prachtige aluminium schuifpui naar het woningbrede terras. Vanuit de woonkamer is de ruime hoofdslaapkamer bereikbaar. Vanuit deze slaapkamer is er ook toegang tot het terras. De keuken wordt voorzien van een prachtige keukeninrichting van Tieleman Keukens, compleet met alle inbouwapparatuur.

Project Prinsenpark belooft een prachtige toevoeging te worden aan de aantrekkelijke en groene wijk Prinsenland, op 10 minuten van het centrum van Rotterdam. De woningen in Prinsenpark worden gebouwd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het ontwerp, de ruime opzet en het gebruik van hoogwaardige materialen geven het geheel een luxe uitstraling. Extra pluspunt is de duurzame installatie. Deze bestaat uit een warmtepomp in combinatie met droge koelers op het dak. Het centraal warmte- en koudesysteem zorgt ook voor de verwarming van het tapwater. In het gehele appartement ligt vloerverwarming die ook als koeling ingezet kan worden.

Prinsenpark heeft nog meer geweldige kenmerken. De buurt is omgeven door groen en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder diverse winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien is de locatie zeer gunstig ten opzichte van het centrum van Rotterdam en andere belangrijke steden in de regio. Er is een privé parkeerplaats beschikbaar in de parkeergarage (apart te koop voor € 25.000,- kosten koper).

Alle woningen in Prinsenpark zijn verkocht. Zie dit als uw unieke kans om toch nog een moderne en luxueuze woning in deze prachtige buurt te kunnen bemachtigen. Met zijn duurzame materialen, hoogwaardige afwerking en een geweldige locatie, biedt het project alles wat u nodig heeft om van een fantastisch leven te genieten.

Nieuwsgierig naar alle details? Maak dan nu snel een afspraak op ons kantoor zodat wij u volledig kunnen informeren.

Details:
Bouwjaar 2023/2024
Opleveringsprognose Q2 2024
Oplevering geschiedt na oplevering aan verkoper door aannemer
Gebouw ligt op eigen grond
1 parkeerplaats in de onderbouw, koopsom € 25.000,- kosten koper
De aanbieding is kosten koper

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven