THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Nancy Zeelenbergsingel 46
3066 GA Rotterdam

€ 585.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2024
117 m2
n.v.t.
3
2
A
Plan een bezichtiging in

Prachtig 3 kamer appartement met maar liefst 117 m² woonoppervlak en een geweldig terras van 21 m² gelegen op de 2e verdieping van een zeer hoogwaardig en duurzaam appartementengebouw, een fantastisch woningbreed terras en een eigen parkeerplaats in de onderliggende afgesloten parkeergarage (apart te koop voor € 25.000,- kosten koper).

Dit riante appartement wordt opgeleverd met diverse meerwerkopties, een luxe keuken met kookeiland van Asto en een complete badkamer en toilet. Prognose oplevering juni 2024.

Project Prinsenpark belooft een prachtige toevoeging te worden aan de aantrekkelijke en groene wijk Prinsenland, op 10 minuten van het centrum van Rotterdam. De woningen in Prinsenpark worden gebouwd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het ontwerp, de ruime opzet en het gebruik van hoogwaardige materialen geven het geheel een luxe uitstraling.

Bouwnummer 28 (2e verdieping)
Het eerste pluspunt is de fijne indeling. Naast een ruime woonkamer met toegang tot een fantastisch terras is er ruimte voor een geweldige keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Naast veel leefruimte zijn er ook 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een grote inpandige berging en een 2e berging/wasruimte.

Een tweede pluspunt is de geweldige buitenruimte van ruim m²! Vanuit de woonkeuken is er middels een schuifpui toegang tot het diepste gedeelte van het terras waar met gemak een royale eettafel en een loungeset naast elkaar kunnen. Vanuit beide slaapkamers is er ook toegang tot het terras.

Het derde pluspunt is de duurzame installatie. Deze bestaat uit een warmtepomp in combinatie met droge koelers op het dak. Het centraal warmte- en koudesysteem zorgt ook voor de verwarming van het tapwater. In het gehele appartement ligt vloerverwarming die ook als koeling ingezet kan worden.

Prinsenpark heeft nog meer geweldige kenmerken. De buurt is omgeven door groen en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder diverse winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien is de locatie zeer gunstig ten opzichte van het centrum van Rotterdam en andere belangrijke steden in de regio.

Alle woningen in Prinsenpark zijn verkocht. Zie dit als uw unieke kans om toch nog een moderne en luxueuze woning in deze prachtige buurt te kunnen bemachtigen. Met zijn fantastische ontwerp en geweldige locatie, biedt het project alles wat u nodig heeft om van een fantastisch leven te genieten.

Nieuwsgierig naar alle details? Maak dan nu snel een afspraak op ons kantoor zodat wij u volledig kunnen informeren.

Bijzonderheden:
Energielabel A
Eigen grond
Geen bouwrente
Luxe keuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur (Asto)
Luxe badkamer toiletruimte
Fantastisch terras
2 inpandige bergingen
Zeer duurzaam en luxe gebouw
Zonnepanelen aanwezig
Wamtelevering via Vaanster (warmtepomp)
Laadplekken in de garage voor opladen elektrische auto’s
Gezamenlijke fietsenstalling
Het complex kent uitsluitend particuliere eigenaars
Plafondhoogte van 286 cm

Details:
Bouwjaar 2023/2024
Opleveringsprognose juni 2024
Oplevering geschiedt na oplevering door aannemer aan verkoper
De aanbieding is kosten koper, korting OVB naar verkoper
Actieve en professioneel georganiseerde VVE
Maandelijkse bijdrage circa 187 euro per maand
Parkeerplaats apart te koop voor € 25.000,- kosten koper

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven