Mathenesserlaan 456 B
3023 HH Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 635.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1916
183 m2
n.v.t.
7
5
Plan een bezichtiging in

Een buitengewoon ruim en statig drie dubbel benedenhuis met veel fraaie authentieke details, een ruime zonnige achtertuin en een groot multifunctioneel souterrain. Het benedenhuis maakt onderdeel uit van een fraai gedecoreerd herenhuis uit 1916. Gelegen aan de statige en lommerrijke Mathenesserlaan in de fraaie stadswijk “Het Nieuwe Westen”. Alle benodigde voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich op korte loopafstand.

De Mathenesserlaan onleent haar naam aan de ambachtsheerlijkheid Mathenesse die al in 1276 beschreven werd. De naam is een samenvoeging van de woorden ‘made’ (weide) en ‘nes’ (aangeslibt land). Als oudste ambachtsheer wordt genoemd Dirk Bokel, wiens kleinzoon zich Dirk van Mathenesse noemde.

Indeling

Begane grond: entree, hal met marmeren lambrisering en ornamenten plafond, gang met authentieke tegels, lambrisering en ornamenten plafond, garderobekast, toilet met fontein, voorkamer met ornamenten plafonds en twee inbouwkasten, schuifseparatie naar de achterkamer met twee inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin, opkamer.

Souterrain: keuken met authentieke vloer, keukenopstelling met apparatuur en toegang tot de achtertuin, grote multifunctionele ruimte op stahoogte met cv-opstelling, meterkast en wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping: overloop, inbouwkast, opkamer, achterslaapkamer, ruime badkamer met hoekbad, wandcloset, duo wastafelmeubel en douche, voorslaapkamer, zijkamer.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1916
– Eigen grond
– Actieve vereniging van eigenaars
– Vernieuwde elektra
– Dubbel glas
– HR cv-combiketel uit 2009
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven