Mathenesserlaan 455 A
3023 GJ Rotterdam

€ 979.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1917
226 m2
369 m2
6
3
Plan een bezichtiging in

Een buitengewoon ruim, geheel hoogwaardig gerenoveerd, uitgebouwd en zeer smaakvol afgewerkt dubbel benedenhuis met een voortuin en een diepe achtertuin. Het benedenhuis bestaat uit een bel-etage en een souterrain met hoge plafonds (2.40 m.) en maakt onderdeel uit van een statig en karakteristiek pand uit 1917, fundering is recent geheel vernieuwd.

De locatie is zeer centraal, op loopafstand van openbaar vervoer, nabij het centrum en alle benodigde voorzieningen. Ontsluiting naar diverse uitvalswegen bevindt zich binnen slechts enkele minuten reistijd. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 369 m² eigen grond aan één van de mooiste en meest gewilde gedeelten van statige en Lommerrijke Mathenesserlaan.

De Mathenesserlaan ontleent haar naam aan de ambachtsheerlijkheid Mathenesse die al in 1276 beschreven werd. De naam is een samenvoeging van de woorden ‘made’ (weide) en ‘nes’ (aangeslibt land). Als oudste ambachtsheer wordt genoemd Dirk Bokel, wiens kleinzoon zich Dirk van Mathenesse noemde.

Indeling

Bel-etage
Entree, zeer ruime hal met garderobekasten, ruim toilet met wandcloset en fontein, openslaande deuren naar een ruime woonkamer met balustrade naar de woonkeuken en stalen puien met openslaande deuren naar de studeerkamer aan de voorzijde.

Tuinniveau
Een imposant hoge en lichte woonkeuken met splitlevel naar het souterrain en een vide naar de woonkamer, een fraai aangelichte “brick wall”, openslaande deuren naar de achtertuin en een luxe keuken opstelling met kookeiland en alle denkbare luxe inbouwapparatuur o.a. een wijnkast. De woning is geheel gasloos en dus klaar voor de energietransitie.

Souterrain
Speelkamer met mogelijke trap die zich uitstekend leent voor een stadionopstelling ten tijde van al uw favoriete sportwedstrijden en/of koninklijke bruiloften, royale gang met drie dubbele kastenwand, ruime slaapkamer, berging, luxe badkamer met wastafel meubel, inloopdouche, vloerverwarming en toegang tot de wasruimte en een ruime berging met meterkast en cv-opstelling, brede gang met grote kastenwand, luxe badkamer met bad, inloopdouche, duo wastafelmeubel, wandcloset en vloerverwarming, royale hoofdslaapkamer.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1917
– Eigen grond
– Geheel gerenoveerd in 2020
– Fundering geheel vernieuwd
– Woonkeuken en souterrain geheel voorzien van vloerverwarming
– De woning is geheel gasloos en dus klaar voor de energietransitie
– HR CV combiketel en installaties uit 2020
– Geheel voorzien van hoogwaardig en smaakvol lichtplan
– Berging van 13 m² op ruime stahoogte
– Wasruimte voorzien van oorspronkelijke kluis
– 2 badkamers
– Voorzien van glasvezel internet
– Video intercom
– Onderdeel van VvE met 3 andere appartementen (hetzelfde hoge afwerkingsniveau, lift)
– Voortuin aanwezig, mogelijk voor parkeervergunning (geen wachtlijst)
– Zelfbewoningsclausule en projectnotaris van toepassing

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars