Mathenesserlaan 262 A
3021 HR Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 675.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1903
164 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Dit charmante en sfeervolle appartement van ca. 164 m² + 15 m² buitenruimte met lift tot in uw woning, is een onderdeel van een zeer statig, in Jugendstil vormgegeven monumentaal pand. In de afgelopen decennia heeft dit gebouw diverse functies ingevuld. In 1997 heeft het een stijlvolle transformatie ondergaan waarbij er 4 wooneenheden zijn gerealiseerd.

Het unieke van deze 4 kamer woning is de combinatie van de authentieke stijl, gecombineerd met het comfort van vandaag, waarbij de totale woonoppervlakte is verdeeld op 1 woonlaag en het gebouw is voorzien van een lift.
De buitenruimte, gelegen op het zuiden, is verdeeld in 2 naast elkaar gelegen balkons, waarvan thans 1 in gebruik als orangerie.

De Mathenesserlaan geeft een perfecte combinatie van wonen op rustige plek waar je ontsnapt aan de drukte van de stad en tegelijkertijd alle stadse voorzieningen op loopafstand hebt. De straat is onderdeel van beschermd stadsgezicht Heemraadssingel-Mathenesserlaan, en staat bekend om de statige architectuur, veel groen en mooie waterpartijen om de hoek aan de Heemraadssingel. Op loopafstand van Kunst & Cultuur, vele hippe restaurants/ barretjes, diverse leuke plekken voor een kop koffie en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Stichting Boulevard, een bewonersinitiatief van de Mathenesserlaan en de Heemraadssingel, creëert samen met de actieve bewoners een hele betrokken plezierige stadse woonomgeving met activiteiten en initiatieven voor jong & oud.

Het Park bij de Euromast, de tram en het metrostation Coolhaven, bevinden zich op loop-/fietsafstand. Het Centraal station, het centrum van Rotterdam en diverse uitvalswegen zijn ook eenvoudig bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Statig entree vanaf de Mathenesserlaan met toegang naar de lift en berging en een tweede entree, tevens aan de Mathenesserlaan, met een statig trappenhuis.

Eerste verdieping
De lift brengt u tot in het appartement.

Mooie lange gang met een toilet en toegang naar alle vertrekken.
De sfeervolle woonkamer met houtkachel, heeft een zeer royale afmeting en een prachtige lichtinval door de plafondhoogte, de grote raampartijen aan de voorzijde en de lichtinval vanaf de achterzijde door de openslaande deuren van het balkon.
Het balkon, met veel privacy en gelegen op het zuiden, heeft een doorgang naar het 2e balkon. Thans in gebruik als serre/ orangerie.

De moderne keuken, gelegen aan de achterzijde en doorgebroken vanuit de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De 2e gang, naast de keuken, geeft toegang tot het 2e toilet en het trappenhuis.
Vanuit de 1e slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, heeft u d.m.v. de openslaande deuren toegang tot de orangerie en de moderne badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelcombinatie en een separaat bad. De 2e slaapkamer heeft thans een multifunctionele functie; de ruimte voor de wasmachineopstelling en inpandige bergruimte. Deze ruimte heeft op eenvoudige wijze ook de mogelijkheid om een andere functie te krijgen.
De 3e slaapkamer, zeer stijlvolle en royale kamer, is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een authentieke schouw.

Kortom; Een fántastisch 4 kamer appartement voor degenen die comfort, allure en alle voorzieningen van de stad Rotterdam wil combineren.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1903 / transformatie naar wooneenheden in 1997
– Gemeentelijk monument
– Woonoppervlakte ca. 164 m² + 15 m² buitenruimte (meetcertificaat aanwezig)
– Royaal balkon aan de achterzijde, gelegen op het Zuiden
– C.v.-gas, geplaatst in 2015
– Glas-in-lood
– Plafondhoogte van 2.85 m
– Gedeeltelijk dubbele beglazing
– Lift tot in het appartement
– Dubbel entree; trappenhuis of lift
– VVE is zeer actief, onderling goed contact. Bijdrage is thans ca. € 300,- per maand
– Berging voor de fiets op de begane grond
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!