Librijesteeg 315
3011 HN Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 950.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2002
223 m2
n.v.t.
5
3
Plan een bezichtiging in

Een spectaculair one-off split-level penthouse met een vide van ca. 6 meter hoog en een zonnig terras met uitzicht over de Laurenskerk en de skyline van Rotterdam. Dit unieke penthouse is gelegen op de 12e, 13e en 14e verdieping van het fraaie en moderne complex ‘Citybuilding’ in het bruisende hart van Rotterdam.

De ligging op een toplocatie in hartje centrum is uniek. Diverse voorzieningen en bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde Markthal, de historische Laurenskerk, trendy winkels, diverse supermarkten, restaurants en optimaal openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

In dit bijzondere penthouse krijg je het gevoel verheven te zijn boven het drukke stadsleven waardoor een geborgen gevoel van privacy en veiligheid gecombineerd wordt met een zeer levendig uitzicht. Het uitzicht biedt een breed scala aan gezichten, van de gezellige markt tot moderne toonaangevende gebouwen en een prachtig aangelichte Laurenskerk.

Indeling

Twaalfde verdieping: entree, ruime hal, luxe toilet met wandcloset, garderobe, een zeer ruime living en een vide met een spectaculaire trap en een loggia/terras op het zuidwesten, open Siematic designkeuken met alle denkbare luxe inbouwapparatuur en toegang tot ruim balkon, ruime bijkeuken/berging, multifunctionele kantoorruimte met separatie middels meerdere Eiken houten taatsdeuren.

Dertiende verdieping: overloop, luxe toilet met wandcloset, wasruimte, masterbedroom met airconditioning en walk-in closet, slaapkamer, luxe badkamer met inloopdouche met tv, wastafelmeubel en designradiatoren.

Veertiende verdieping: slaapkamer met berging.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 2002
– Erfpacht afgekocht
– Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
– Parkeerplaats te huur of te koop voor € 35.000,- k.k.
– Berging in de onderbouw
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Gehele woonverdieping voorzien van gietvloer met vloerverwarming
– Het complex is voorzien van camerabewaking
– Het appartement is voorzien van domotica
– Actieve vereniging van eigenaren, € 444,84 per maand
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars