Ontdek de Baljon Curated Sounds Spotify playlists en Soundcloud DJ sets.
Sluit

Leopoldstraat 14 A
3031 SW Rotterdam

€ 259.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1941
50 m2
n.v.t.
3
3
D
Plan een bezichtiging in

Starter, student of young professional?

Sta je aan het begin van je studie of ben je klaar om je eerste stappen te zetten in het werkleven? Dan hebben wij nu de woning voor jou!

Onderstaande drie woningen vormen een ware schat aan de rand van het Rotterdamse centrum en zijn een absoluut paradijs voor studenten en starters.

Ontdek de harmonie tussen stedelijke flair en groene pracht in deze gewilde wijk. Op de unieke adressen Bernardus Gewinstraat 35 B, Leopoldstraat 14 A, Brussestraat 25 C vind je jouw ideale thuisbasis!

Maak nu een afspraak om alle 3 de woningen te bekijken.

Stap binnen en ervaar het comfort van een moderne bovenwoning. Met 2 of 3 slaapkamers is er genoeg ruimte om te groeien, te studeren of je toekomstplannen te smeden. Bovendien beschikt elke appartement over een royale eigen berging in de onderbouw.

De ligging is werkelijk een droom die uitkomt. Hier bevind je je aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam, terwijl je toch omringd bent door de rustgevende groene ambiance van Kralingen. Geniet van jouw morning run langs de Kralingse Plas, slenter door gezellige straatjes vol cafés en restaurants en ervaar de dynamiek van de stad.

Stel je voor, binnenkort kun jij dit jouw eigen plekje noemen, jouw thuis in deze bruisende stad. Hier kun je je dromen en ambities waar maken. Laat je inspireren door alles wat Rotterdam te bieden heeft. Interesse? Neem dan snel contact op met Baljon Makelaars!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1941
– Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
– Berging in de onderbouw
– Woonoppervlak circa 50 m²
– Eigen grond
– Energielabel D
– Maandelijkse VvE bijdrage van € 127,40,-
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven