Om het welzijn van onze opdrachtgevers te beschermen bieden wij tijdelijk voor enkele woningen geen bezichtigingen aan. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid om de woning via een video verbinding te bezichtigen.
Sluit

Larikslaan 280
3053 LK Rotterdam

€ 435.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1954
124 m2
156 m2
5
4
Plan een bezichtiging in

Deze prettige HOEK woning is centraal gelegen in Rotterdam – Schiebroek, heeft 4 slaapkamers, een badkamer, een ruime woonkamer, een fijne uitgebouwde keuken en een tuin georiënteerd op het zuidwesten. De Larikslaan is een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en ligt om de hoek van het Wilgenplaspark en in de nabijheid van alle voorzieningen zoals de winkelstraat de Peppelweg, diverse basisscholen, diverse sportverenigingen zoals voetbal-, hockey-, tennis-, handbal- en korfbalverenigingen. De dorpskern van Hillegersberg is goed bereikbaar, zo ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen A20, A13 en A16. Het is mogelijk om de achterliggende garage te huren.

Dat dit een bijzondere plek is blijkt uit het feit dat de woning meer dan 54 jaar door dezelfde eigenaren bewoond is geweest. Dit betekent ook dat de woning gemoderniseerd dient te worden, dit geeft de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens in te richten.

Indeling
Begane grond
Nette voortuin, entree, gang, toilet met fontein, ruime berging onder de trap. Lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en schuifpui aan de achterzijde met toegang naar de diepe tuin (circa 10 m) op het zuidwesten met achterom en toegang naar de garage (huur). Uitgebouwde open keuken met toegang naar tuin.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer 1 aan de voorzijde met 2 inbouw kasten. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met inbouwkast en schuifpui naar het balkon op het zuidwesten. Slaapkamer 3 aan de voorzijde met inbouwkast. Badkamer voorzien van wastafel met meubel en douche. Apart toilet.

Tweede verdieping
Overloop, grote slaapkamer met wastafel en aan weerszijde een dakkapel. Deze kamer kan op eenvoudige wijze gesplitst worden in 2 slaapkamers. Ruime berging met opstelling cv-ketel.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1954
– Woonoppervlakte 124 m²
– Perceel 156 m² eigen grond
– Uitgebouwde hoekwoning met diepe achtertuin op zuidwesten
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Warm water en verwarming middels cv-ketel AWB
– Mogelijkheid om een aparte garage te huren voor € 128,- per maand. De garage is bereikbaar via een deur in de tuin

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven