Kralingseweg 362 -364
3066 RC Rotterdam

€ 700.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1915
177 m2
1.650 m2
5
4
Plan een bezichtiging in

Wederom krijgen we een uniek perceel gelegen aan de prachtige Kralingseweg in verkoop. Het betreft een perceel van maar liefst 1.620 m² groot. Het perceel is voorzien van een statig woonhuis uit 1915 welke wat aandacht verdient. Naast het perceel is een grote schuur gelegen welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het perceel is gelegen op de grens van de wijken Prinsenland en ‘s-Gravenland. Alle benodigdheden voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen tref je in de nabije omgeving. En van golfbaan tot tennisvereniging, voor diverse sportactiviteiten hoef je niet ver te zoeken.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, trappenhuis, toilet met fontein, ontvangstkamer, woonkamer met wastafel, afgesloten keuken met aangrenzend een badkamer met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer I, tweede keuken, slaapkamer II (voorheen twee slaapkamers) met wastafel en toegang tot balkon voorzijde, zijkamer met toegang tot bergzolder.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1915
– Eigen grond
– Gebruiksoppervlakte woonruimte 177m²
– Voorzien van enkele beglazing
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat; “as is where is”
– De woning met kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Momenteel twee huisnummers
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is 30 september 2020 om 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 700.000,- k.k.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘Kralingseweg 362-364’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven