Johan de Wittlaan 11
3051 HE Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 639.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1930
170 m2
140
8
7
Plan een bezichtiging in

Het mooiste uitzicht van Hillegersberg zuid! Een stijlvolle en zeer ruime maar gedateerde dertiger jaren tussenwoning met fraaie geglazuurde dakpannen, een voortuin met fenomenaal vrij uitzicht en een achtertuin op het zuiden met berging en achterom. De achtertuin is vrij gelegen en grenst aan een parkje met een kleine speeltuin waar kinderen op steenworp afstand van het huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Het pand is meer dan 30 jaar met veel zorg en liefde bewoond geweest door een gezin. Dit maakt dat het huis weliswaar dient te worden gemoderniseerd naar de maatstaven van nu, maar wel nog over vele leuke authentieke details en een leuke sfeer beschikt.

De autoluwe Johan de Wittlaan loopt in westelijke richting vanaf de Straatweg. De laan loopt langs de uitlopers van de Bergse Achterplas en biedt schitterend vrij uitzicht over het water en de omringende eilandjes. Hillegersberg zuid, ook wel het Kleiwegkwartier genoemd is een ideale buurt voor gezinnen met kinderen. De straten en lanen zijn er autoluw, er zijn veel (buiten) speelgelegenheden en diverse scholen en de winkels aan de Kleiweg bevinden zich op korte loopafstand. Hillegersberg zuid kent tevens een uitstekende verbinding tot diverse uitvalswegen en een snelle rechtstreekse verbinding naar het centrum van Rotterdam. De laan ontleent haar naam aan Johan de Witt, heer van Zuid- en Noord-Linschoten, Snelrewaard, Hekendorp en IJsselvere. Hij was in de Gouden Eeuw tijdens het eerste Stadhouderloze tijdperk negentien jaar (1653 – 1672) raadspensionaris van het gewest Holland en daarmee de belangrijkste politicus van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.

Indeling

Begane grond: entree, hal, gang, toilet met fontein, ruime woon-/eetkamer met open haard en vrij uitzicht over de Bergse Achterplas, open keuken met apparatuur en toegang tot de tuin.

Kelder: gelegen onder de gang en de keuken met cv-opstelling en meterkast.

Eerste verdieping: overloop, ruime brede voorslaapkamer met vrij uitzicht over de plas en inbouwkasten, badkamer met douche, duo wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, apart toilet, achterslaapkamer met inbouwkasten, zijkamer.

Tweede verdieping: overloop, zijkamer, voorslaapkamer met wastafel, achterslaapkamer met trap naar zolderkamer.

Zolder: zolderkamer op stahoogte met dakraam.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1930
– Eigen grond
– CV HR combiketel uit 2009
– Vernieuwde elektra
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– Achtertuin (zuid) met berging en achterom
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven