Hoyledestraat 44 B
3036 LS Rotterdam

€ 275.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1913
53 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

Hier kun je nog eens vrienden uitnodigen. De hoogteverschillen maken het appartement speels en uniek. De buitenruimte is een verlengstuk van je woonkamer. Bij deze bovenwoning is over alles nagedacht. Doordat er weinig verkeersruimte en daarmee weinig verspilde ruimte is gerealiseerd, is het appartement goed ingedeeld met twee slaapkamers, separaat toilet en ruime woonkamer. De grote ramen geven een zee van licht.

De woning is gelegen in een zijstraat van de Soetendaalseweg. Lekker ontbijten bij Arzu op de Bergweg, een borreltje bij ‘t Trefpunt of een etentje bij Noni Asian Bistro, alles tref je op loopafstand van de woning. De tram brengt je naar het centrum van Rotterdam en station Noord bevindt zich eveneens om de hoek. Kortom, een ideale locatie.

Indeling
Begane grond
Gezamenlijke entree naar de verdiepingen.

Eerste verdieping
Entree, hal, slaapkamer I met opkamer, badkamer v.v. inloopdouche en wastafel, slaapkamer II, toilet met fontein, kast v.v. opstelling CV-ketel en wasmachineopstelling, ruime keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, meterkast, trap naar woonkamer met toegang tot het terras aan de achterzijde.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1913/2021
– Woonoppervlakte 53 m²
– Nieuwe fundering
– Leidingwerk en elektra 2021
– Volledig geïsoleerd
– VvE in oprichting
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars