Hof van Cossee 0 ong
3054 Rotterdam

Prijs op aanvraag
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Niet bekend
Niet bekend
n.v.t.
Aantal niet bekend
Aantal niet bekend
Plan een bezichtiging in

Maandag 7 juni 2021 is de sluitingsdatum waarop u uw biedingsformulier kan inleveren bij de notaris Kooijman Autar op de Straatweg 7 te Rotterdam. Dit formulier, de brochure en verdere verkoopdocumentatie kunt u opvragen bij Baljon Makelaars via info@baljonmakelaars.nl of ophalen op de Straatweg 233 te Rotterdam.

Hof van Cossee project website

Eindelijk is het zover, de ontwikkeling van Hof van Cossee zal definitief doorgang vinden !

Allereerst willen wij alle enthousiaste potentiële kopers bedanken voor hun geduld de afgelopen maanden.

Het ontwikkelingstraject is nu zover dat wij voorzien dat de aanvang van de bouwwerkzaamheden rond half mei 2021 zullen zijn. Inmiddels kunnen wij ook meedelen dat de bouw zal worden gerealiseerd door Batenburg Bouw & Ontwikkeling BV uit Bergschenhoek.

Teneinde de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) norm verder te verbeteren zullen er nog kleine (detail) aanpassingen in de plattegronden van sommige woningen worden doorgevoerd. Dit gebeurt onder andere door het implementeren van WTW installaties (warmte terugwin installaties) en extra warmtepompen. Dit maakt het project nog duurzamer en klaar voor de toekomst.

Voorgenoemde positieve ontwikkelingen maken dat wij in samenspraak met de ontwikkelaar hebben besloten om de prijzen van het project openbaar te maken. Waar tot voor kort uitsluitend vanaf prijzen te vinden waren, is vanaf nu de prijs per woning te vinden op de website van het project: www.hofvancossee.nl.

De project website biedt gegadigden de mogelijkheid zich in te schrijven op de diverse woningen. Een ieder kan desgewenst vijf voorkeuren voor woningen opgeven. Hierbij willen wij alle geïnteresseerden vragen om zich in te schrijven en hun voorkeur zo spoedig als mogelijk via de website kenbaar te maken. We wijzen alle geïnteresseerden erop de voorkeurskeuze(s) naar aanleiding van de recent gepubliceerde prijzen op te geven, ook als eerder al een voorkeur is doorgegeven. Hiermee krijgen wij een overzichtelijk beeld van de vraag naar de individuele woningen naar aanleiding van de prijzen, op basis waarvan wij de toewijzing van de woningen beter kunnen laten verlopen.

Maandag 7 juni aanstaande is de sluitingsdatum waarop u uw biedingsformulier kan inleveren bij de notaris Kooijman Autar op de Straatweg 7 te Rotterdam. Dit formulier, de brochure en verdere verkoopdocumentatie kunt u opvragen bij Baljon Makelaars via info@baljonmakelaars.nl of ophalen op de Straatweg 233 te Rotterdam.

Hierna zullen de woningen worden toegewezen aan de kopers, waarna aanvang zal worden genomen met het bouwtraject.

De hoofdentree van het plan ligt aan de Bergse Dorpsstraat waarmee het nieuwe Hof van Cossee een beschutte, maar zeer centrale nieuwe woonlocatie wordt op een plek die lang in gebruik is geweest als constructiebedrijf, garage en loods.

We zijn er trots op dat de plannen voor Hof van Cossee nu eindelijk gerealiseerd zullen worden.

Hartelijke groeten,

Team Baljon

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars