Heemraadssingel 221
3023 CD Rotterdam

€ 1.950.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1910
732 m2
603 m2
13
9
Plan een bezichtiging in

Een parel aan de Heemraadssingel. Overweldigd worden door de omvang, maar tevens de warmte van het huis. Je hoeft de royale entree maar binnen te stappen en je weet, dit is een thuis. De hoge plafonds, fantastische leefruimtes en zonnige en groene tuin met veel privacy laten je een gevoel van luxe ervaren. Het souterrain heeft een eigen entree en kan gebruikt worden als kantoor.

Dit prachtige woonhuis, verdeeld over vier lagen, in 1910 gebouwd in de Nieuw Historische Stijl, is met zorg bewoond, gerenoveerd en onderhouden. Kenmerkend aan deze stijl is de massa, bijzondere -soms gebogen- ornamenten, torentjes en erkertjes. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich het Heemraadspark. In de nabije omgeving tref je diverse supermarkten, winkels, restaurants en bars.

Indeling
Begane grond
Entree, voorportaal met marmeren afwerking, dubbele deuren naar de hal met waanzinnig trappenhuis met schalmgat en marmeren schouw, tussenruimte v.v. toilet met fontein, bijkeuken en toegang tot keuken, voorkamer in gebruik als woonkamer, ensuite naar de eetkamer met openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde, luxe keuken met eiland, diverse inbouwapparatuur en middels openslaande deuren toegang tot terras. Via het terras is de diepe tuin bereikbaar. Vanuit de hal is de opkamer bereikbaar.

Souterrain
Eigen entree en tevens bereikbaar via de centrale hal van het woonhuis, hal, toilet, bergkasten, achterkamer in gebruik als gym met badkamer v.v. douche en wastafel, tussenportaal naar stookruimte, ruime kamer te gebruiken als kantoor of andere doeleinden.

Eerste verdieping
Overloop, kastruimte, slaapkamer I met balkon, slaapkamer II aan voorzijde gelegen met ensuite naar de slaapkamer aan de achterzijde, met haard en heden in gebruik als woonkamer met daklichten en toegang tot tweede terras waarbij middels een trap de tuin te bereiken is, open toegang tot slaapkamer IV, badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, separate wasruimte.

Tweede verdieping
Overloop, toilet met fontein, slaapkamer V met toegang tot ruim dakterras, slaapkamer VI met kastenwand, badkamer v.v. douche, bad, bidet, dubbele wastafel, slaapkamer VII en VIII aan voorzijde gelegen.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1910
– Woonoppervlakte 732 m²
– Grootte perceel 603 m²
– Gemeentelijk monument
– Visgraat vloer op begane grond verdieping
– Hoge plafonds
– Ornamentenplafonds
– Tuin op het westen
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven