Om het welzijn van onze opdrachtgevers te beschermen bieden wij tijdelijk voor enkele woningen geen bezichtigingen aan. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid om de woning via een video verbinding te bezichtigen.
Sluit

Grindweg 664
3055 VD Rotterdam

€ 500.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Niet bekend
Niet bekend
525 m2
Aantal niet bekend
Aantal niet bekend
Plan een bezichtiging in

Altijd al je droomhuis willen bouwen, maar nooit dat ene plekje in Hillegersberg kunnen vinden? Daar komt nu verandering in. Aan de Grindweg bieden wij een kavel aan. De kavel biedt diverse mogelijkheden, zo is er de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning met praktijk of bedrijf aan huis. Het perceel van 525 m² is gelegen op eigen grond en grenst aan villapark Duivesteijn. Om de hoek van de kavel tref je het Lage Bergse Bos, maar ook winkels, restaurants, lunchzaken, de American International School, Japanse school en meerdere sportgelegenheden. Het centrum van Rotterdam ligt op vijftien minuten afstand en Vliegveld Rotterdam The Hague Airport is op tien minuten afstand van de locatie gelegen.

Kortom, deze locatie biedt het ultieme gevoel van buiten wonen in de stad.

Op de kavel is het bestemmingsplan Molenlaankwartier en Lage Limiet van toepassing. De kavel is aangewezen als Gemengd -3. De grond is bestemd voor o.a.: wonen, praktijkruimten, bedrijven (uitsluitend op de begane grond).

Bijzonderheden:
– Perceeloppervlakte 525 m²
– Maximum bouwhoogte 2 bouwlagen, voor woningen mag de maximum bouwhoogte (nokhoogte) niet meer bedragen dan 7 meter boven de maximum goothoogte. Peil is voor een bouwwerk, waarvan de hoofdtoegang aan de weg grenst: de hoogte van de weg ter plaatse van de kruin van de weg. Een kap, vliering, zolder, souterrain alsmede een dakopbouw binnen het theoretisch profiel van een kap, worden niet als een afzonderlijke bouwlaag beschouwd.
– Binnen het bestemmingsplan is er uitbreiding mogelijk
– Bruto vloeroppervlak van de woning mag voor ten hoogste 30% worden gebruikt voor een aan huis gebonden beroep of bedrijf
– De bouwverordening van Rotterdam stelt regels over de voorgevelrooilijn
– Een souterrain mag niet hoger reiken dan 2 meter boven peil
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven