THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Frits Touwstraat 16
3075 RS Rotterdam

€ 589.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
Niet bekend
117 m2
n.v.t.
4
3
A+
Plan een bezichtiging in

Deze ruime 4-kamer woning is gelegen in het monumentale pand, het ZuideR. Dit is het voormalige oude Zuiderziekenhuis met haar rijke geschiedenis, terwijl je thuiskomt in een moderne, comfortabele en luxueuze 4-kamer woning met tuin en gemeenschappelijke binnentuin.

Het ZuideR is verrezen in Rotterdam-Zuid, het Brooklyn van Rotterdam. De wijk staat volop in bloei en is meer dan ooit een plek van inspiratie en innovatie met internationale allure. Rondom het ZuideR vind je uiteenlopende restaurants, winkels, food courts en hippe cafés. Hier leef en beleef je het bruisende en eigentijdse Rotterdam.

Indeling
Begane grond
Entree, vestibule met groot kozijn met deur, meterkast, bergruimte, modern toilet. Via een taatsdeur is de moderne keukenruimte bereikbaar welke is voorzien van een strak modern blok met inbouw apparatuur. De eetruimte is daar ook gerealiseerd en door het hoge plafond is het een hele fijne ruimtelijke beleving.
De woon-zitkamer is voorzien van eiken-vloerdelen en ook hier het hoge plafond. Via een deur is de achtertuin bereikbaar en de gemeenschappelijke binnentuin (nog aan te leggen).

Eerste verdieping
Ruime overloop met trapopgang.
Twee ruime slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde van de woning en 1 aan de achterzijde. In het midden van de woning is de moderne badkamer gesitueerd en is voorzien van een ligbad; inloopdouche; wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
Zeer ruime overloop met afgesloten wasruimte met wma en dakvenster. Slaapkamer onder het schuine dak voorzien van een dakvenster. Hoog plafond tot in de nok.

Bijzonderheden
– Bouwperiode 2011-2020
– Energielabel A+
– Woonoppervlakte 117 m²
– Het is een appartementsrecht gelegen in een monumentaal pand
– Bijdrage VVE is € 110,– per maand.
– Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig
– Er worden vaste afspraken gemaakt voor het gebruik en inrichting van de achtergelegen binnentuin.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven