Welkom bij Baljon, makelaars van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Eric Kropstraat 184 /190
3071 AE Rotterdam

€ 1.395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1995
297 m2
n.v.t.
7
5
Plan een bezichtiging in

Adembenemend uitzicht. Prachtige stadse vergezichten. Door de hoekligging op het zuid-westen een mooie lichtinval. Ruim 100 m² terras op het zuid-westen en meer…. Dit appartement, onder architectuur ontworpen, is ontstaan uit twee appartementen welke zijn samengevoegd tot een sfeervolle 7 kamer woning van ca. 297 m² woonoppervlakte. Voorzien van alle luxe en comfort. Het geheel is perfect samengebracht om op prachtige hoogte, met vanuit alle vertrekken een panoramisch uitzicht, te genieten van een vrij gevoel in het centrum van Rotterdam. Is het wenselijk om de woningen weer te separeren, is dit ook zeer eenvoudig te realiseren.

Door de ligging op de Kop van Zuid, aan de zijde van de Maas en de Entretpothaven, ervaart u geen stadse drukte, maar ligt de stad Rotterdam, met al zijn voorzieningen, aan uw voeten. Dit stadsdeel heeft zijn ontwikkeling al doorgemaakt waardoor de onzekerheid van nieuwbouw in de directe omgeving, wat van invloed kan zijn op het uitzicht, hier niet speelt.

Bereikbaarheid en voorzieningen
Het Entrepotgebouw en de directe omgeving, biedt alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen. Openbaar vervoer in de directe omgeving en diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Ontspanning is op loopafstand te vinden op de Wilhelminapier zoals Hotel New York, het Luxor theater, diverse restaurants en alles wat het Deliplein van Katendrecht te bieden heeft.

Indeling
Begane grond
Centraal afgesloten entree met lift en brievenbussen.

Vijfde verdieping
Het entree is gelegen aan het einde van de centrale interne gang.
Bij binnenkomst de gang met toilet, wijnkoelkast en vaste kast.
Vanuit deze gang toegang tot de prachtige lichte woonkamer met toegang naar het terras, een open haard als separatie tussen de woonkamer en de prachtige luxe open keuken. Deze keuken is voorzien van alle luxe en comfort (incl. een 2e vaatwasser). In de doorgang naar de speel-/studeer-/ gastenkamer komen we 2 ruime inpandige bergingen tegen. De gastenkamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Met een stijlvolle open trap komt u op de zesde verdieping.

Zesde verdieping
U komt direct uit in de 2e woonkamer. Deze inspirerende ruimte is nu in gebruik als werkkamer. Vanuit de kamer heeft u toegang tot het 2e terras. Deze verdieping heeft zijn eigen entree. De gang biedt toegang tot de 2e keuken. Deze ruimte is nu in gebruik als extra slaapkamer. In totaal zijn er op deze verdieping 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, een extra toilet en een separate wasruimte.

Terrassen
Beide terrassen zijn zuid-west gelegen. De hoekligging geeft een ontzettend vrij gevoel, een panoramisch uitzicht en waar u kunt genieten tot de late avondzon. De skyline van Rotterdam geeft elke dag een indrukwekkend beeld. Het formaat biedt voldoende ruimte voor een royale zithoek, de bbq met een eettafel en een daktuin.

Parkeerplaatsen
De 4 parkeerplaatsen zijn gelegen in de onderliggende afgesloten garage. Bereikbaar via de lift. Deze plaatsen worden aanboden voor € 35.000,–k.k. p.p.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1995
– Eigen grond
– Woonoppervlakte 297 m² (meetrapport aanwezig)
– Panoramisch uitzicht door de hoekligging, zijde centrum
– 5e en 6e verdieping met eigen entree
– Architect CIE Architecten
– Ontwerp samenvoeging; Kaan Architecten
– Zeer actieve VVE, bijdrage als volgt:
VVE Woning 1 €329,63 (inclusief 1 parkeerplaats)
VVE Woning 2 €387,85 (inclusief 2 parkeerplaatsen
VVE Losse parkeerplaats €38,71
– 3 parkeerplaatsen beschikbaar in de onderliggende afgesloten parkeergarage (worden los te koop aangeboden)
– Stadsverwarming
– Volledig geïsoleerd
– 2 terrassen van ruim 100 m² totaal
– 3 badkamers
– 4 toiletten
– royale inpandige bergruimte
– 2 afgesloten bergingen in de onderbouw
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven