Welkom bij Baljon. Makelaar van de meest interessante huizen van Rotterdam en omstreken.
Sluit

Eendrachtsweg 53 A
3012 LD Rotterdam

€ 745.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1881
130 m2
n.v.t.
4
2
C
Plan een bezichtiging in

Een luxe en modern gerenoveerde benedenwoning, middenin het bruisende hart van Rotterdam, verscholen achter een prachtig gerestaureerde gevel uit 1881. Een schoonheid om te aanschouwen vanaf de singel met comfort, rust en ruimte na een stijlvol entree. Indrukwekkende plafondhoogte, de vide met verbinding naar de luxe woonkeuken grenzend aan de tuin van meer dan 50 m²: een plek om thuis te komen en de dynamiek van de stad van je af te laten glijden. Het prachtige statige complex is zeer goed onderhouden.

De schitterende Eendrachtsweg wordt geflankeerd door het Scheepvaartkwartier, de Witte de Withstraat en het Museumpark. Maar hier is de rust ongekend. Loop na een boodschap, een borrel of een museumbezoek terug naar huis, weg van de drukte, en hoor het rumoer stap voor stap wegebben. Eenmaal thuisgekomen heerst er totale stilte. Ga zitten in je eigen tuin, verborgen achter deze prachtige gevel en bedenk hoe Rotterdam zich voortbeweegt. Zittend in de vensterbank aan de voorzijde, dwaal je weg in de diepte van de singel, links en rechts. De stokoude plataan bij de singel neemt je mee in elk seizoen.

Indeling
Beletage
De stijlvolle klassieke entree geeft toegang tot deze benedenwoning.
De gang met toilet en berging geeft toegang naar de voorzijde van de woonkamer. De grote raampartijen brengen een prachtig licht en geven verbinding met de singel. De vide is een stijlvolle onderbreking naar de achterkamer. Deze ruimte is eenvoudig te separeren als zelfstandige kamer. De werk-/logeerkamer grenst aan de tuinzijde.

Begane grond
Mooie lichtinval door de prachtige grote raampartijen, aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde, grenzend aan de tuin. De luxe keuken, voorzien van al het gemak, geeft direct verbinding met deze fijne tuin. Verscholen achter de glazen separatie geeft de luxe ensuite badkamer verbinding met de hoofdslaapkamer. De 2e luxe badkamer, voorzien van een sauna, 2e toilet en inloopdouche is bereikbaar via de gang waar de garderoberuimte is gerealiseerd d.m.v. een prachtige kastenwand. In de inpandige berging onder het entree is de wasruimte gecreëerd en veel ruimte voor opslag.

Een luxe hoogwaardige afgewerkt appartement om te komen ervaren. Laat je meenemen en verrassen achter deze monumentale gevel.

Bijzonderheden
– Energielabel C
– Bouwjaar 1881, gerestaureerd en gerenoveerd in 1996/2012. Zeer goed onderhouden.
– Eigen grond
– Tuin, meer dan 50 m² met achterom
– Een separate afgesloten berging (bereikbaar vanaf de Kortenaerstraat op straatniveau); 5 m²
– Woonoppervlakte ca. 130 m2 + 9 m² inpandige ruimte (meetrapport aanwezig)
– Luxe afwerkingsniveau
– 2 slaapkamers, 3e eenvoudig te realiseren
– Plafondhoogte van ca. 3.20m, begane grond/souterrain 2.37m
– Sauna – Klafs
– Keuken apparaten – Miele
– Sanitair; Vola kranen, Villeroy en Boch bad
– Design verlichting; Modular, SML
– Visgraat parketvloer; Wengé
– Stadsverwarming
– VVE is zeer actief, bijdrage ca. 300,- per maand
– Oplevering in overleg (per direct mogelijk)

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven