Werken bij Baljon. Bekijk onze vacatures voor ARMT en Commercieel Binnendienst Medewerker.
Sluit

Bergweg 104 B
3036 BH Rotterdam

€ 445.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2024
74 m2
n.v.t.
3
2
A++
Plan een bezichtiging in

Bergweg 104 B – Type M2 (bouwnummer 6) – Planning oplevering juni 2024

Wat een buitenkans!

Wegens omstandigheden verkoopt de huidige koper deze geweldige 3-kamer duplexwoning, gelegen op de beletage en in het souterrain aan de Louwerslootstraat, met een ruime loggia op het zuiden. Van dit type woning worden er in het gebouw slechts twee gerealiseerd. Elk met ligging aan de zuidzijde van het gebouw aan de rustige Louwerslootstraat.

De beletage ligt ruim boven straatniveau waardoor privacy is gewaarborgd, terwijl een leuk contact met de dynamiek van het leven op straatniveau wordt ervaren. Op de beletage bevindt zich naast de entree, de hal en het toilet, een ruime en lichte woonkamer met veel ramen, Franse balkons, een keuken in hoekopstelling en deuren naar de loggia op het zuiden.

Het souterrain ligt half verdiept en beschikt hierdoor over grote raampartijen en ruime plafondhoogte met veel ventilatiemogelijkheden en voldoende daglichttoetreding. In het souterrain bevinden zich twee ruime slaapkamers, een technische ruimte met berging en een modern uitgevoerde badkamer.

Naast de inpandige berging en natuurlijk het gebruik van de ruime gemeenschappelijke fietsenstalling, beschikt dit type woning ook over een separate berging in de onderbouw.

En aan buitenruimte is er geen gebrek aangezien er een geweldig gemeenschappelijk dakterras wordt gerealiseerd. Dit terras ligt op het dak van de derde verdieping, ligt op het zuiden en is bereikbaar middels trap en lift.

De locatie en het gebouw:
Wat maakt wonen in de Kop van Noord nu zo bijzonder? Ten eerste natuurlijk de gezellige sfeer door de mix van culturen en de sublieme locatie. Van volks tot stedelijk, van Jong tot oud, van bruisend tot rustgevend, van klassiek tot modern, van starterswoning tot penthouse. Kortom, maak van de Kop van Noord je nieuwe thuis!

Daarnaast is de locatie subliem. Een zeer bruisend en dynamisch punt in één van de oudste en gezelligste volkswijken van Rotterdam. Dichtbij bij het mondaine Hillegersberg, met haar groene parken en plassen en het centrum. Op loopafstand van uitstekende openbaar vervoer verbindingen en supermarkten en diverse uitvalswegen binnen enkele minuten reistijd. Aan de rand van een wereldstad met zicht op de skyline en alle stedelijke gemakken binnen handbereik, maar ook geborgen, veilig en uitstekend bereikbaar.

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is misschien wel het belangrijkste voordeel duurzaamheid. Dat manifesteert zich niet alleen in het feit dat het gebouw conform het nieuwe bouwen bijna energie neutraal gebouwd gaat worden met A++ en A+++ energielabels, maar zeker ook in de kwaliteit van het gebouw.

Er wordt traditioneel gebouwd, grotendeels in metselwerk dat perfect past in het klassieke straatbeeld. Daarnaast wordt uitsluitend gebruik gemaakt van robuuste duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en stadsverwarming, waardoor de toekomstige onderhoudskosten zeer laag zullen zijn. Kopers van het project hebben dus zowel voordeel van zeer lage energielasten als van behapbare onderhouds- en VVE lasten.

Iets voor jou? Neem dan snel contact op.

Bijzonderheden
– Energielabel A++
– 2 woonlagen
– Overal vloerverwarming
– Complete keuken met inbouwapparatuur (Asto keukens)
– Moderne badkamer en toiletruimte
– Eigen berging in de onderbouw
– In de punt van het gebouw vind je straks een hippe horecagelegenheid waar je de lekkerste koffie kunt drinken en een hapje kunt eten.

Details
– Bouwjaar 2023/2024
– Energielabel A ++
– Woonoppervlakte circa 74 m²
– Verkoop is kosten koper, korting op heffingsgrondslag OVB naar verkoper
– VVE is in oprichting, de maandelijkse bijdrage is circa € 100,-
– Projectnotaris Van Gastel
– Planning oplevering is juni 2024

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven