Bergselaan 172 B
3037 CJ Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 550.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1912
142 m2
n.v.t.
6
4
Plan een bezichtiging in

Deze royale 5 kamer bovenwoning, ca 143 m², met o.a een fantastisch dakterras heeft een fijne combinatie van authentieke details, gecombineerd met een moderne stijl en comfort. Het dakterras van ca. 60 m², geeft een panoramisch uitzicht over de skyline van Rotterdam en is zeer goed toegankelijk door de vaste trap en dakopbouw.

De ligging is erg gunstig t.o.v. het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein (NS-station Noord en Centraal Station) en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) op fietsafstand. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn goed bereikbaar. Diverse leuke horecagelegenheden zijn gelegen op loopafstand.

De Bergselaan is een prachtige lommenrijke laan en kenmerkt zich door zijn royale opzet en de onderling sociale sfeer in de straat. Diverse leuke wijkinitiatieven voor jong & oud.

Het behoud van de klassieke indeling geeft de mogelijkheid om het wonen en werken nog beter te combineren.

Indeling:

Eigen opgang naar de 2e verdieping;

Tweede verdieping:
Gang met garderoberuimte, meterkast en toilet.
Royale lichte woonkamer met een prachtige hoog en authentiek plafond, toegang naar de moderne open keuken aan de achterzijde, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De zijkamer aan de voorkamer is in gebruik als werkkamer. Deze kamer is vrij eenvoudig door te breken voor degene die een mooie brede woonkamer aan de voorzijde wenselijk vinden.

Derde verdieping:
Prachtige lichte overloop door het daklicht. Royale slaapkamer aan de voorzijde, zijkamer aan de voorzijde met vaste kast, tussengelegen kamer met wasmachineaansluiting, c.v.-opstelling en veel bergruimte en vaste trap naar het dakterras. 3e slaapkamer aan de achterzijde met royaal balkon over de breedte van het pand. 2e toilet. Moderne badkamer v.v. douche, ligbad, wastafelcombinatie, is gelegen aan de achterzijde met natuurlijke lichtinval.

Algemene bijzonderheden
– Eigen grond
– Gebruiksoppervlakte ca. 143 m² (meetrapport aanwezig)
– Bouwjaar 1912
– Authentiek details
– C.v. combiketel bouwjaar 2007 (met serviceonderhoud)
– Grotendeels voorzien van dubbel glas (deels vernieuwd) + glas in lood
– Dakterras met dakopbouw
– VVE is actief, incl. gezamenlijke opstalverzekering. Bijdrage ca. €100,- p/mnd
– Oplevering in overleg

Baljon Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars