NVM OPEN HUIZEN DAG zaterdag 1 april. Bekijk alle deelnemende woningen.
Sluit

Bergse Linker Rottekade 80
3056 LC Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 719.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1922
127 m2
181 m2
4
3
C
Plan een bezichtiging in

Wonen aan de Rotte met je eigen steiger en alles binnen handbereik; deze fijne goed verbouwde dijkwoning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, behoud van diverse authentieke details, een achtertuin grenzend aan een groot landelijk perceel met toegang vanuit je eigen tuin. De kwaliteit van leven neemt toe op zo’n plek als deze.

Gelegen in het groene en waterrijke Hillegersberg, vlakbij de brug naar de Kleiweg. Het beste van 2 werelden; landelijke wonen met de stad aan je voeten.
Voor de deur je eigen aanlegsteiger aan de Rotte, waar jong en oud zich vermaakt. Op loopafstand van de Kleiweg met een diversiteit aan winkels, eet- en drinkgelegenheden en Station Noord. Het centrum van Rotterdam is op fietsafstand bereikbaar.

Tuin
Deze tuin heeft een berging op straatniveau met de toegang tot de achterom. Wat de achtertuin uniek maakt, is dat deze een verbinding heeft met het weiland in het verlengde van deze tuin. Dit weiland wordt gehuurd voor een symbolisch bedrag. Een prachtige aanvulling van het landelijke karakter en de vrijheid die dit geeft.

Indeling
Begane grond
De brede gang met modern toilet geeft de toegang tot de woonkamer en het souterrain. De lichte woonkamer met open haard, heeft aan beide zijden een landelijk en vrij uitzicht. Aan de achterzijde geeft de woonkamer de toegang tot de moderne keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, veel bergruimte en toegang tot de achtertuin.

Souterrain/ onderhuis
Via de trap komt u in het onderhuis. Doordat de woning in de dijk is gebouwd, is dit een volledige verdieping met een brede gang voorzien van bergruimte en wasmachineopstelling, toegang tot de moderne badkamer, een grote slaapkamer met toegang tot een inloopgarderobe. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De moderne badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en wastafel. Tevens met zicht op de tuin.

Eerste verdieping
Een brede overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een bad, separate douche, dubbele wastafel en 3e toilet.
Beide slaapkamers zijn volwaardige kamers met een prachtig landelijk uitzicht. De achterkamer is voorzien van een vaste kast. De voorkamer heeft een prachtige hoogte en uitzicht over de Rotte en de Bergse Voorplas.

Samengevat: fantastisch wonen op een idyllische plek, om de hoek van de stad en het winkelgebied van de Kleiweg met aan de voorzijde je eigen steiger waar een boot aangelegd kan worden.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1922
– Energielabel C
– Woonoppervlakte ca. 126 m2 (meetrapport aanwezig)
– Grootte perceel 181 m²
– Steiger tegenover de woning. Steiger is eigendom, vergoeding aan Hoogheemraadschap; ca. € 218,- per jaar.
– Erfpacht, afgekocht (Hoogheemraadschap)
– Uniek; aangrenzend perceel van Hoogheemraadschap gehuurd (samen met buren). Toegang vanuit eigen tuin.
– Tuin met achterom en berging
– Schilderwerk buitenzijde + herstelwerkzaamheden uitgevoerd in 2018
– C.v.-gas, Intergas HR 2011 (tussentijds onderhoud uitgevoerd)
– Gemoderniseerd en verbouwd met behoud van authentieke details
– Sfeervol en comfort
– 3 volwaardige slaapkamers
– 2 badkamers, waarvan 1 met bad
– Toegang vanuit de keuken naar de tuin met landelijk uitzicht
– Wonen aan de Rotte; o.a. varen, suppen, zwemmen en een prachtige natuur
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven