Bergse Linker Rottekade 56
3056 LB Rotterdam

€ 550.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1909
94 m2
105 m2
4
3
Plan een bezichtiging in

Recht tegenover de sluis, aan de Rotte, bevindt zich deze romantische en unieke tussenwoning met drie slaapkamers en heerlijke achtertuin welke uitkijkt op een weiland waar de schaapjes staan te grazen. Het voelt elke dag als vakantie. Aan zowel de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich water, waardoor je een zeer vrij gevoel ervaart. Aan de Rotte is tevens een steiger aangelegd alwaar je je eigen boot aan kunt leggen.

De woning is gelegen in het groene en waterrijke Hillegersberg. Voor de deur bevindt zich de Rotte waar jong en oud zich vermaakt. Voor de boodschappen steek je de brug over en loop je zo naar de Kleiweg met diverse winkels, een supermarkt en eet- en drinkgelegenheden. Ook de Bergse Dorpsstraat bereik je binnen enkele fietsminuten en het centrum van Rotterdam is eveneens nabij.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, meterkast, ruime woonkamer, hal met toilet, via een traptrede bereik je de open leefkeuken met inbouwapparatuur en toegang tot terras aan achterzijde, welke tevens toegang biedt tot de tuin. Via de trap bereik je het souterrain.

Souterrain
Hier bevindt zich de eerste slaapkamer met enorme bergruimte v.v. wasmachineaansluiting, de openslaande deuren geven eveneens toegang tot de heerlijke achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop, vaste kast met opstelling CV-ketel, slaapkamer I aan achterzijde gelegen, slaapkamer II aan voorzijde, beide kamers hebben een vrij uitzicht, badkamer v.v. douche-/badcombinatie, wastafelmeubel, toilet en radiator. Via de overloop bereik je de vliering met voldoende bergruimte, bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1909
– Woonoppervlakte ca. 94 m²
– Gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon € 572,25
– Vergunde steiger aan Rotte
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars