Bergse Linker Rottekade 51
3056 LB Rotterdam

€ 795.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1921
162 m2
261 m2
6
4
Plan een bezichtiging in

Een onwaarschijnlijk leuk en keurig onderhouden twee onder een kap dijkhuis van stijlvolle twintiger jaren architectuur met een eigen oprit, een schitterende vrij gelegen tuin en een aanlegsteiger aan de Rotte. In de onderverdieping van dit unieke huis bevindt zich een ruimte die momenteel in gebruik is als bed and breakfast. Deze ruimte is van van binnen als van buitenaf bereikbaar en tevens zeer geschikt om te gebruiken voor inwoning of een kantoor of praktijk aan huis. Eventuele uitbouwen aan de achter- en zijgevel zijn mogelijk waardoor het huis substantieel kan worden vergroot.

Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 261 m² eigen grond op een van de mooiste locaties Langs de Rotte met achtergelegen weilanden. Hier woon je landelijk en vrij maar toch dichtbij de dorpskern van Hillegersberg, het centrum van Rotterdam, diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Vanaf de aanlegsteiger aan de Rotte is het mogelijk om door heel Nederland te varen.

Indeling

Begane grond
Entree, hal met garderobe, toilet met wandcloset en fontein, gang, woon-/eetkamer met open haard, open keuken met eiland, hardstenen blad, inbouwapparatuur en toegang tot het terras.

Souterrain
Entree, hal, toilet met fontein, badkamer met twee wastafels en douche, woonkamer met vloerverwarming en schuifpui naar de tuin, open keuken met hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, slaapkamer, hal met trappenhuis naar begane grond, meterkast, wasruimte met cv-opstelling en wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping
Overloop, luxe badkamer met massagedouche, duo wastafelmeubel en wandcloset, achterslaapkamer met inbouwkasten, zijkamer, voorslaapkamer met inbouwkasten, bergvliering.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1921
– 261 m² eigen grond
– Achtertuin met berging en veranda gelegen aan boezemwater
– Aanlegsteiger langs de Rotte (huur) met elektra
– Bergvliering mogelijk om te bouwen tot extra (slaap)kamer
– Dakbedekking ca. 12 jaar geleden vervangen
– Verwarming en warm water d.m.v. twee HR cv-ketels
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Oprit voor twee auto’s
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars