Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Bergse Dorpsstraat 68 A
3054 GE Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 605.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1930
175 m2
386 m2
3
1
Plan een bezichtiging in

Dit zeer ruim opgezette volledig gerenoveerde loft-appartement is naar eigen keuze nog vrij in te delen. Het appartement wordt opgeleverd met de benodigde voorbereidingen van het leidingwerk voor de keuken. De toiletten en de badkamer worden compleet opgeleverd.
Verder wordt het appartement opgeleverd met een Hybride-warmte pomp en een WTW-installatie voor het gehele appartement. Het achtergelegen nieuw aangelegde zonneterras ligt op het westen maar heeft bijna de gehele dag lekker de zon en heeft een achterom. Een eventuele berging is makkelijk realiseerbaar

Het appartement is gelegen in het hart van Hillegersberg met een een grote variatie aan winkels en restaurants. Recreatiemogelijkheden zoals de Bergse Voor- en Achterplas en de Rotte liggen op wandelafstand. Hockey-, tennis- en golfverenigingen zijn in de nabije omgeving gesitueerd zoals ook meerdere (basis-)scholen.

Indeling

Begane grond
Entree, vestibule met toegang naar de open keukenruimte. Deze ruimte is voorzien van de voorbereidingen van alle aansluitingen ten behoeve van het plaatsen van een nieuwe keuken. Doorloop met trap naar souterrain, bergkast en toiletruimte. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd welke openslaande deuren heeft voor de toegang tot het ruime nieuw aangelegde zonneterras.

Souterrain
Gang, techniekruimte, moderne badkamer , slaapkamer en ruimte voor een ruime inloopkast. Wasruimte en overige ruimten voor de technische voorzieningen ten behoeve van het appartement.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2022 (gebouwd 1930)
– Woonoppervlakte 175 m²
– Inhoud 295 m³
– Dubbel glas
– Energielabel A++
– Hybride warmte pomp
– Warmte terugwin installatie
– Nieuw aangelegd terras
– Nieuwe schuttingen
– Begane grond en souterrain v.v. vloerverwarming

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven