NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Bakkersdijk 15
2993 AA Barendrecht
Verkocht onder voorbehoud

€ 695.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1968
182 m2
1.720 m2
6
5
G
Plan een bezichtiging in

Deze ruime kavel met een daarop gesitueerde ruime 6-kamer bungalow is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Smitshoek te Barendrecht. Woonhuis Aarens is onder architectuur gebouwd. Dit kleine landhuisje van architect Herman Haan kan, voor liefhebbers, worden gerestaureerd.
Dit kavel is ook zeer geschikt om uw eigen droomhuis te bouwen.

Het geheel heeft een zeer centrale ligging t.o.v. Rotterdam, reistijd met een auto is 15 minuten tot het centrum en het openbaar vervoer heeft een directe verbinding. Dit alles maakt dit een ideale locatie.

Alle dagelijkse faciliteiten liggen naast de deur en er is een breed winkelaanbod in winkelcentra zoals het “Hof van Portland” en “Carnisse Veste”.
Meerdere scholen, sportaccommodaties en fiets- en wandelpaden liggen in de directe omgeving.

Indeling

Begane grond
Entree, vestibule. Hal/gang met een toiletruimte en toegang tot verschillende ruimten. Keukenruimte voorzien van een eenvoudige keukenruimte. Woon-zitkamer met openslaande deuren naar de tuin. Ruime slaap- of 2e woonkamer met vaste kastenwand, openslaande deuren en toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een bad/douche combinatie.
Tussengang met vaste kasten. 4 slaapkamers, waarvan 2 met elkaar verbonden door een tussenwand met deur. Vanuit één van de kleine slaapruimtes is de stookruimte, opslagruimte en de garage te bereiken.

Bijzonderheden

– Bouwjaar 1950
– Woonoppervlakte 182 m²
– Grootte perceel 1720 m²
– Uniek gelegen kavel, ook zeer geschikt om uw eigen nieuwe droomhuis te ontwikkelen!

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven