Adriaen van der Doeslaan 205
3054 EC Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 550.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1967
104 m2
n.v.t.
4
2
Plan een bezichtiging in

Het ideale appartement met de mooiste ligging en het mooiste uitzicht van de Olympusflat ! Een royaal vier kamer hoekappartement op het zuiden met een fenomenaal uitzicht over de Dorpskern van Hillegersberg, natuurzwembad het Zwarte Plasje, de Bergse Plassen en de skyline van Rotterdam. Dit royale appartement beschikt over drie balkons waardoor op ieder moment van de dag van de zon kan worden genoten.

Gelegen op de 10 verdieping van het recent gerenoveerde complex de “Olympusflat”. Met de Bergse Plassen op loopafstand en het Argonautenpark en het natuurzwembad ‘t Zwarte Plasje aan de overzijde van de straat. Het appartement is direct bij de gezellige dorpskern van Hillegersberg gelegen. In dit winkelgebied zijn diverse horecagelegenheden, winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals Albert Heijn XL en HEMA, maar ook fraaie kledingzaken. Tevens bevinden zich de Zorgboulevard en bus- en tramhaltes op loopafstand.

De actieve vereniging van eigenaren heeft zeer recent de entree en de complete buitengevel een enorme metamorfose gegeven waardoor de flat weer een eigentijdse uitstraling heeft. Ook van binnen is het gebouw geheel in moderne en fraaie staat van onderhoud en inrichting.

Indeling

Begane grond
Afgesloten centrale hal met receptie en bellentableau, centrale hal met toegang tot de liften en de bergingen.

Tiende verdieping
Entree, hal met garderobekasten, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, royale woonkamer met kastenwand en openslaande deuren naar balkon (oost), moderne open keuken met composieten aanrechtblad, inbouwapparatuur en toegang tot balkon (zuid), luxe badkamer met Aquaclean wandcloset, inloopdouche en wastafel, waskamer met toegang tot balkon (west) en werkblad met spoelbak en wasmachine aansluiting, slaap-/studeerkamer met logeerbed en studeerhoek, ruime hoofdslaapkamer met kastenwand, airconditioning en panoramisch uitzicht over de dorpskern en de skyline van Rotterdam.

Bijzonderheden

– Bouwjaar 1967
– Eigen grond
– 104 m² gebruiksoppervlak
– Huismeester aanwezig
– Verwarming middels blokverwarming
– Warm water middels boiler
– Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 368,60 per maand
– Blokverwarming € 80,- per maand
– Koper verstrekt aan de Vereniging van Eigenaren een renteloze lening van € 6.800,-
– Parkeren met parkeervergunning
– De Olympus beschikt over twee logeerkamers ca. € 50,- per nacht
– Berging in de onderbouw
– Videofooninstallatie
– Elektrische zonweringen en markiezen
– Oplevering

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars