THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Verkopen bij Baljon

Al vijftig jaar begeleiden wij kopers en verkopers met hoogwaardige service, ongeëvenaarde kennis en de grootst mogelijke integriteit. Vanuit de geest van persoonlijk maatwerk, zonder het beestje bij de naam te noemen. In lijn met de eersteklas services van Baljon, bieden wij een aantal bespoke services voor de verkoop en verhuur van Rotterdams meest interessante en exclusieve huizen.

 

Een huis of appartement écht goed verkopen.
Het is een vak apart.

Een woning verkopen. Het lijkt zo makkelijk. Zeker in deze markt. Online is er genoeg informatie te vinden. En met social media komt u al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk. En de rust en zekerheid die u nodig heeft als het spannend wordt. Wij hebben die ervaring. Al bijna 50 jaar om precies te zijn. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Door jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in Rotterdam en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Met ons lokale en regionale netwerk behartigen wij uw belang maximaal.

Opdrachtgevers die hun woning bij voorkeur onder de radar verkopen zijn bij Baljon aan het juiste adres. Sub Rosa is onze noemer voor de verkoop van woningen vanuit stilte.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

KENNIS MAKEN

Bent u van plan uw huis te verkopen? Dan komen wij graag langs om uw woning zorgvuldig te bekijken en om uw wensen te inventariseren. Uiteraard vertellen wij u ook over ons kantoor en wat u van ons kunt verwachten. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

MARKTANALYSE EN WAARDEBEPALING

Na het kennismakingsgesprek stellen wij een verkoopvoorstel voor u op. In dit voorstel worden de waarde en de vraagprijs geadviseerd op basis van onder andere de locatie, het aantal m² woonoppervlakte, het afwerkingsniveau, de courantheid en de marktomstandigheden. De waarde wordt mede onderbouwd door recente verkooptransacties van vergelijkbare woningen in de buurt. Ook het huidige aanbod op de markt wordt geanalyseerd. Al deze informatie verwerken we in het verkoopvoorstel welke u daarna per mail ontvangt.

UW PERSOONLIJKE VERKOOPPLAN

Of het nu gaat om een urban apartment of een vrijstaande villa aan de plassen, ieder verkoopplan is verschillend. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten. Dan is de optimale toegevoegde waarde hiervan het resultaat. Uw huis verdient alle aandacht. Daarom verzorgen wij een mix van verschillende media. Deze nemen we graag samen met u door om zo tot het beste plan te komen.

DE BEZICHTIGINGEN

Vanzelfsprekend begeleidt en coördineert de makelaar de bezichtigingen. De makelaar neemt direct na de bezichtiging telefonisch contact met u op om verslag uit te brengen.

DE ONDERHANDELINGEN

De expertise van onze makelaars zorgt in de onderhandelingsfase voor rust en vertrouwen. Met zorgvuldig advies en een open houding komen we altijd tot een optimale overeenkomst.

DE KOOPOVEREENKOMST

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Het is in ieders belang dat deze akte zorgvuldig wordt doorgelezen. Bij onduidelijkheden kunt u altijd onze makelaar raadplegen. Na ondertekening is de koopovereenkomst van uw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin alsnog van de koop kan worden afgezien.

DE NOTARIS

Alle documenten en relevante stukken gaan samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar de notaris. Uiteraard gaat dit conform de regels van het AVG. Een aantal dagen voor de oplevering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Ook hier geldt dat u alle documenten zorgvuldig dient door te lezen. Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats. Nadat u de documenten bij de notaris heeft getekend, bent u officieel geen eigenaar meer van de woning. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!

Transacties in 2023

Baljon is marktleider op het gebied van totale verkoopwaarde in Rotterdam

Gemiddelde verkoopprijs in 2023

Hoogste gemiddelde verkoopprijs van alle kantoren in Rotterdam

Gemiddelde verkooptijd in 2023

32 dagen

Verkooppresentatie

Interesse wekken begint met het communiceren van de verkooppresentatie van uw woning. Deze presentatie verwerkt fotografie, plattegronden en een meetrapport tot één geheel. Deze diensten zijn opgenomen in het ‘Essentieel’ pakket. Met deze onderdelen kunnen wij de markt vertellen dat uw woning beschikbaar is.

Uw woning wordt gepubliceerd op de Baljon website, Facebook, Instagram en op Funda. Desgewenst kunt u kiezen voor extra diensten om de presentatie nog indrukwekkender te maken en/of het bereik te vergroten. We adviseren u hierover in het persoonlijk verkoopplan.

Essentieel

Onze eerste klas verkooppresentatie services

 • Fotografie
 • Inmeten
 • Brochure
 • Publicatie op baljonmakelaars.nl
 • Publicatie op Social Media
 • Publicatie op Funda
Lees verder  

Bespoke

Onze luxe services voor een tailor-made aanpak voor Rotterdams meest interessante huizen

 • Copywriter
 • Aanvullende fotografie
 • Videografie
 • Interieur architect / artist impressions
 • Interieur stylist
 • Publicatie op Social Media
 • Publicatie op Instagram Stories / Facebook Stories
 • Gerichte social media advertentie
Lees verder  

Sub rosa

Onze stille verkoop services. Discreet en functioneel

 • Stille verkoop
 • Fotografie
 • Inmeten
 • Brochure
Lees verder  
Fotografie

Het beeld van uw woning

Goede fotografie is onmisbaar voor de verkooppresentatie van uw woning. Het goed documenteren van de daadwerkelijke ruimtes, is belangrijk. Het vangen van het karakter en sfeer van een woning is net zo essentieel. Potentiële kopers krijgen hiermee een volledig beeld wat de woning hun te bieden heeft.

Inmeting

Inmeting volgens BBMI

Metingen van woningen worden door onze leverancier verzorgd conform de branchebrede meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie beschrijft precies wat er wel en niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning.

Verkoopbrochure

Beste presentatie online en fysiek

Alle relevante informatie over de woning vindt u als naslagwerk terug in de verkoopbrochure. De inhoud van de brochure is duidelijk, inspirerend en met zorg samengesteld.

Publicatie

Baljon website, social media en Funda

Om de woning bij een groot publiek onder de aandacht te brengen, publiceren wij uitingen van de woning op verschillende kanalen. Dit zijn de Baljon website, de socialmediakanalen Instagram en Facebook van Baljon en op Funda. Het aantal communicatiemomenten bij de juiste doelgroep is van invloed op het aantal potentiële kopers dat wij met de verkooppresentatie bereiken.

Uitstekend makelaarskantoor. 2 Huizen verkocht en ons droomhuis gevonden via deze partij. Klantgericht, fullservice en kennis van zaken. Leuke mensen.

Dhr. Moerkerk - Vijverlaan 15

Makelaar zeer professioneel. Goede begeleiding van het verkoopproces, goede brochure etc.. Van a tot z uitstekend!

Dhr. Andreoli - Tsjaikofskilaan 15

Bij Baljon ben je in goede handen. Baljon is resultaatgericht, helder en communicatief. Een hele goede en fijne makelaar.

Mw. Peek - Jan van Ghestellaan 45

Heeft u vragen? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Bel of email ons en we helpen u graag verder. info@baljonmakelaars.nl (010) 422 3000

Maak een afspraak

Baljon bespoke, een tailor-made luxe service voor het verkopen van uw exclusieve woning.

Bekijk onze Bespoke dienst
010 422 3000 Terug naar boven