THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Taxaties

Marktkennis is een kunst en taxeren lang niet altijd een exacte wetenschap. Bij Baljon kunt u terecht voor reguliere maar ook voor gevalideerde taxaties. Wij hebben niet alleen een getraind oog. We hebben alles al een keer gezien. Natuurlijk kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Maar bovenal op een correcte en realistische waardering van uw woning.

Het taxatie-rapport wordt opgesteld op basis van alle factoren en marktomstandigheden die ook maar enige invloed op de waarde hebben. Het rapport voldoet aan de eisen die opdrachtgevers, portfolio houders, accountants, banken, private en overheidsinstanties aan taxaties stellen en biedt derhalve de gewenste zekerheid voor belanghebbenden.

Met onze eigen taxatie afdeling zijn wij accuraat en snel. Wij garanderen een snelle oplevering. Onze taxateurs zijn alleen actief in het taxeren van vastgoed. De taken van makelaars en taxateurs verschillen van elkaar. Daarom ligt de focus van de taxateur op taxeren en zijn zij niet actief als makelaar.

Als vanzelfsprekend zijn onze professionals ruim gekwalificeerd, houden wij onze kennis actueel en staan wij geregistreerd bij de juiste instanties.

Hoogwaardige dienstverlening

Spoedtaxaties mogelijk

Verwerkingstijd taxatierapport

2 tot 3 werkdagen

Werkgebied

Straal van 10 km binnen Rotterdam en 20 km buiten Rotterdam

.

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven