Welkom bij Baljon, makelaars van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Deze zeer verzorgde vrijstaande vijfkamer villa met vrijstaande garage met bergvliering is gelegen op een kavel van 1.230 m². De woning heeft een schitterende tuin die grenst aan een vaart.
De woning ligt in het project ‘De Linten’ welke deel uit maakt van het gebied Lint-Zuid en ligt in een rustige, ruime en groene omgeving aan de rand van Berkel en Rodenrijs.

Een ruim aanbod aan winkels, scholen, horeca, recreatie en sportaccommodaties is goed bereikbaar en gelegen op korte afstand zowel in het dorp Berkel en Rodenrijs als in de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Op circa 5 autominuten ligt Rotterdam The Hague Airport en ontsluiting naar zowel de A13 richting Den Haag als de A20 richting Rotterdam en de metro op loopafstand.

Meer informatie

Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie van deze woning verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons per e-mail aan info@baljonmakelaars.nl te sturen. Als onderwerp graag refereren aan de Sub rosa naam van deze woning. Via onderstaande link kunt u een geheimhoudingsverklaring downloaden. Na ontvangst van de getekende geheimhoudingsverklaring leveren wij u spoedig een link met een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot alle beschikbare informatie van deze woning.

Vraag meer informatie - download de geheimhoudingsverklaring
Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven