Sub rosa – Hoogwaardig hoekappartement Hillegersberg

Een unicum in Hillegersberg en zelden te koop! Een ongekend ruim, smaakvol en zeer hoogwaardig verbouwd hoekappartement van ruim 240 m² met twee ruime terrassen op het zuiden en uitzicht over het Prinses Beatrixplantsoen. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van een goed onderhouden, kleinschalig en exclusief wooncomplex met privé zwembad. In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime dubbele garagebox voor twee auto’s en tevens beschikt het gebouw over een privé parkeerterrein aan de straatzijde. Er bevinden zich geen buurappartementen op dezelfde woonlaag waardoor een ongekende mate van privacy en rust wordt ervaren.

Het complex is gelegen aan de uitlopers van het fraaie Prinsenmolenpark dat loopt rondom de Bergse Voorplas. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich een jachthaven vanwaar over de Bergse plassen kan worden gevaren. De gezellige dorpskern van Hillegersberg met diverse horecagelegenheden, winkels en alle benodigde voorzieningen ligt tevens op zeer korte loopafstand.

Meer informatie

Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie van deze woning verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons per e-mail aan info@baljonmakelaars.nl te sturen. Als onderwerp graag refereren aan de Sub rosa naam van deze woning. Via onderstaande link kunt u een geheimhoudingsverklaring downloaden. Na ontvangst van de getekende geheimhoudingsverklaring leveren wij u spoedig een link met een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot alle beschikbare informatie van deze woning.

Vraag meer informatie - download de geheimhoudingsverklaring
Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!