THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Ongekend, uniek, luxe, riant, hoog, verrassend, inspirerend, privé, licht en ruimtelijk zijn slechts enkele termen die de lading dekken van dit bijzondere penthouse in Rotterdam – Prinsenland.

Dit penthouse biedt blijvend panoramische uitzicht vanuit vrijwel alle vertrekken onder meer over het Kralingse Bos, de skyline van Rotterdam en de Nieuwe Maas. Dit met oog voor detail ingerichte appartement beschikt onder meer over een royale living, luxe Siematic keuken en een riante werkkamer. Naast de geweldige leefruimte beschikt dit droomappartement over een Masterbedroom met een en-suite badkamer en meer dan royale kleedkamer met vaste kasten. In de verwarmde serre of op het grote terras kunt u het gehele jaar door genieten van de zon en het geweldige uitzicht.

In de onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats is inbegrepen in de vraagprijs.
Tevens is er de beschikking over een royale dubbele garagebox. Deze is apart te koop voor € 75.000,- kosten koper.

De ligging is werkelijk ideaal: De wijk is groen en heerlijk rustig met voorzieningen binnen handbereik waaronder een overdekt winkelcentrum, scholen, sportclubs en de metro richting Rotterdam Centrum en NS station Rotterdam Alexander. Er is tevens een goede verbinding naar uitvalswegen (A16 en A20). Het centrum van Rotterdam is binnen 15 fietsminuten of 4 metrostops bereikbaar!

Meer informatie

Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie van deze woning verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons per e-mail aan info@baljonmakelaars.nl te sturen. Als onderwerp graag refereren aan de Sub rosa naam van deze woning. Via onderstaande link kunt u een geheimhoudingsverklaring downloaden. Na ontvangst van de getekende geheimhoudingsverklaring leveren wij u spoedig een link met een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot alle beschikbare informatie van deze woning.

Vraag meer informatie - download de geheimhoudingsverklaring
Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven