Sub rosa

Niet iedereen wil de verkoop van zijn huis publiekelijk onder de aandacht brengen. Om principiële redenen, of omdat het om een delicate situatie gaat. Dat is begrijpelijk. Privacy is heilig, net als privébezit. Opdrachtgevers die hun woning bij voorkeur onder de radar verkopen zijn bij Baljon aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met de zogenaamde ‘stille verkoop’, mede dankzij een groot en trouw netwerk van potentiële kopers die evenmin aan de grote klok willen hangen dat zij zich oriënteren op de woningmarkt.

Sub rosa noemen we dat, een eeuwenoude term die symbool staat voor discretie. De behoefte daaraan is vandaag de dag onverminderd sterk. Want discretie is niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. Naast de bescherming van privacy schuilt de kracht van stille verkoop juist in de zwijgzaamheid: hoe kleiner het publiek dat van het ‘nieuws’ op de hoogte is, hoe minder concurrentie en hoe soepeler de verkoop. Zwijgen is goud.

En discreet zijn we, bij Baljon, al vijftig jaar. Gegadigden die door ons benaderd worden voor een woning die nog nergens is aangekondigd, waarderen dat zeer. Zij krijgen de kans om voor de markt uit een droomhuis te bemachtigen. Daartegenover staat het voordeel voor de verkoper: omdat bijna niemand van de beschikbaarheid van de woning op de hoogte is, is er weinig tot geen onderhandelingsruimte. Een verkoop sub rosa levert de verkoper vrijwel altijd de vraagprijs op, of een bedrag daar dichtbij. Als het lukt om in dit stadium een woning te verkopen, dan is dat een fijn privilege voor beide partijen.

Op deze manier hebben we ook de afgelopen tijd de meest prachtige Rotterdamse parels verkocht. In volle stilte.

Voor het bekijken van een lijst met Sub rosa verkochte huizen heeft u een wachtwoord nodig. Deze kunt u opvragen via het contactformulier op de site.

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven