THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Rotterdam – Calandstraat 45A

Rotterdam
bouwnummer:
postcode:
koopprijs:
objecttype:
energieklasse:
inhoud:
Oppervlakte Wonen:
Kamers:
Slaapkamers:
 
3016 CA
€ 505.500,-
Appartement
 
170 m3
53 m2
2
1
Neem contact met ons op

Een unieke kans wacht op u in dit gloednieuwe transformatieproject “The Caland”, waar luxe studio’s en appartementen worden gerealiseerd, perfect gelegen in deze betoverende wijk.

Betreed een wereld waar het summum van stedelijke elegantie en moderne luxe, omarmd door de historische charme van de omgeving hand in hand gaan.

Wat ooit kantoorruimtes waren, zijn nu omgetoverd tot elegante woonruimtes met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, perfect afgestemd op de behoeften van de moderne bewoner. Het uitzicht is betoverend en niet in woorden te vangen. Dit moet je zien!

Het complex bestaat uit 48 luxueuze appartementen en studio’s, die allemaal zijn uitgerust met de moderne voorzieningen. Elk appartement beschikt over individuele zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame en energie-efficiënte levensstijl. Bovendien biedt het complex het gemak van veilig inpandig parkeren, een echte luxe in het hart van de stad.

De studio’s en appartementen zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en bieden het ultieme comfort voor een exclusieve hedendaagse levensstijl. Dit is niet zomaar een appartementencomplex, het is een samensmelting van verleden en heden, van luxe en comfort. Maar het gaat verder dan alleen comfort – we hebben ook aandacht besteed aan duurzaamheid en energie-efficiëntie, met slimme technologieën die het milieu respecteren en tevens de energierekening verlagen.

Kortom… deze transformatie realiseert de perfecte fusie van geschiedenis en moderniteit, waarbij het beste van beide werelden wordt samengebracht. Beleef het zelf en maak deel uit van deze unieke woongemeenschap in het meest gewilde stukje Rotterdam.

We bieden een uitgebreide selectie van prachtige woningen te koop aan, perfect afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een knusse studio of een comfortabel 2-kamer appartement vanaf circa 48m² (bijvoorbeeld als pied-a-terre), of naar een ruimere optie zoals de fraai ingedeelde 3- en 4-kamer appartementen, variërend van 95m² tot circa 115m² op de hogere verdiepingen. Deze luxueuze verblijven bieden niet alleen voldoende ruimte, maar ook extra voorzieningen zoals een tweede badkamer en prachtige terrassen, perfect voor de liefhebber. Op de kroonverdieping bevinden zich de exclusieve penthouses, waar je kunt kiezen uit unieke appartementen die oplopen tot maar liefst 166m². Ervaar het ultieme in luxe en comfort, en maak van jouw droomwoning een realiteit in dit unieke woonaanbod.

Neem contact op met het salesteam voor nadere informatie omtrent de verkoopprocedure!

010 422 3000 Terug naar boven