THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Noord Curated door Baljon

Noord Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat Noord te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Shop

Pantoufle

Wanneer je op zoek bent naar iets moois voor je huis of voor jezelf ga je naar Pantoufle. Hier vind je tijdloze, met liefde gemaakte spullen. Zeg nou zelf; een mooie mok maakt je kop koffie in de ochtend toch nét ietsje lekkerder?

Vijverhofstraat 100 & 102
3032 SP Rotterdam
Pantoufle
Vrijetijdsbesteding

Mooie Boules

Op de Vijverhofstraat is een oude Rotterdamse metaalfabriek omgetoverd tot indoor jeu-de-boules foodhal. Lekker borrelen, eten en boulen; een gezellige avond is dan gegarandeerd. Wanneer je genoeg hebt van de ketsende ballen op het grindpad, dan duik je even de karaokebar in.

Vijverhofstraat 45
3032 SB Rotterdam
Mooie Boules
Eten en drinken

GaleriAAA Restaurant

Houten tafels, groene velvet stoelen en heel veel kunst aan de muur. Dat is restaurant GaleriAAA. Het voelt alsof je te gast bent bij een familie in Zuid-Europa. Heerlijk eten in een omgeving vol kunst van het AAAFresh-collectief. Wat ons betreft een gouden combinatie.

Zaagmolenkade 124
3035 KD Rotterdam
GaleriAAA Restaurant
Shop

Kookpunt

Alles wat je zoekt op het gebied van koken en bakken, vind je bij Kookpunt. Een walhalla voor iedere liefhebber van mooie keukenspullen. Van aardappelschilmes tot Big Green Egg; hier vind je het. Ze geven hier ook regelmatig workshops en kookdemonstraties. Kortom: een heerlijke winkel waar je uren zoet kunt zijn.

Noordplein 29
3035 EC Rotterdam
Kookpunt
Eten en drinken

Het Statencafé

In het hart van de wijk Blijdorp ligt het Statencafé. Je kunt hier op ieder moment van de dag terecht. Van ontbijt, tot late borrel. Ze hebben een heerlijk terras en ook binnen zit je er gezellig aan de strakke bar of aan een van de knusse tafels.

Statenweg 134D
3039 JM Rotterdam
Statencafé
Eten en drinken

Het Vroesenpaviljoen

Een heerlijke hang-out midden in het Vroesenpark. Een plek om lekker te eten, elkaar te ontmoeten of te ontspannen met een kop koffie. Er wordt hier zoveel mogelijk gewerkt met lokale, seizoensgebonden en verantwoorde producten. Zeven dagen per week ben je welkom voor ontbijt, lunch of borrel.

Vroesenlaan 60
3039 DZ Rotterdam
Vroesenpaviljoen
Eten en drinken

Hopper Noord

Hopper is een bakkerij en koffietent in één waar je terecht kunt voor ontbijt en lunch. De koffie die er geschonken wordt is al eens uitgeroepen tot de beste van het land. Ze bakken hier ambachtelijk desembrood en zoetigheid met zoveel mogelijk biologische producten. Het is eigenlijk gewoon de perfecte aanvulling op je eigen huiskamer.

Zwaanshals 474
3035 KS Rotterdam
Hopper Coffee
010 422 3000 Terug naar boven