Noord Curated door Baljon

Noord Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat Noord te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Shop

Pantoufle

Wanneer je op zoek bent naar iets moois voor je huis of voor jezelf ga je naar Pantoufle. Hier vind je tijdloze, met liefde gemaakte spullen. Zeg nou zelf; een mooie mok maakt je kop koffie in de ochtend toch nét ietsje lekkerder?

Vijverhofstraat 100 & 102
3032 SP Rotterdam
Pantoufle
Vrijetijdsbesteding

Mooie Boules

Op de Vijverhofstraat is een oude Rotterdamse metaalfabriek omgetoverd tot indoor jeu-de-boules foodhal. Lekker borrelen, eten en boulen; een gezellige avond is dan gegarandeerd. Wanneer je genoeg hebt van de ketsende ballen op het grindpad, dan duik je even de karaokebar in.

Vijverhofstraat 45
3032 SB Rotterdam
Mooie Boules
Eten en drinken

GaleriAAA by Mangiare

Houten tafels, groene velvet stoelen en heel veel kunst aan de muur. Dat is restaurant GaleriAAA. Het voelt alsof je te gast bent bij een familie in Zuid-Europa. Heerlijk eten in een omgeving vol kunst van het AAAFresh-collectief. Wat ons betreft een gouden combinatie.

Zaagmolenkade 124
3035 KD Rotterdam
GaleriAAA by Mangiare
Shop

Kookpunt

Alles wat je zoekt op het gebied van koken en bakken, vind je bij Kookpunt. Een walhalla voor iedere liefhebber van mooie keukenspullen. Van aardappelschilmes tot Big Green Egg; hier vind je het. Ze geven hier ook regelmatig workshops en kookdemonstraties. Kortom: een heerlijke winkel waar je uren zoet kunt zijn.

Noordplein 29
3035 EC Rotterdam
Kookpunt
Eten en drinken

WES

Op de hoek van de Benthuizerstaat en de Zaagmolenstraat vind je deze fijne hang-out. Voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor een borrel met cocktails en ciders is dit het juiste adres. De gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd op de Joods-Perzische keuken en de producten zijn lokaal. Echt lokaal, als in uit Rotterdam Noord.

Benthuizerstraat 94a
3035 CR Rotterdam
WES Eettentje
Eten en drinken

Het Statencafé

In het hart van de wijk Blijdorp ligt het Statencafé. Je kunt hier op ieder moment van de dag terecht. Van ontbijt, tot late borrel. Ze hebben een heerlijk terras en ook binnen zit je er gezellig aan de strakke bar of aan een van de knusse tafels.

Statenweg 134D
3039 JM Rotterdam
010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars