Luxe appartementen in de groene luwte van wereldstad Rotterdam

Les Beaux Jours

Les Beaux Jours is gesitueerd op een prachtige plek aan de De Lairesselaan in Kralingen, met veel groen en water rondom. De architectuur van het kleinschalige complex sluit nauw aan bij die van de villa’s gelegen aan de De Lairesselaan, waarbij de gevarieerde kapvormen en het geprononceerde metselwerk de karakteristiek van gebouw bepalen. Les Beaux Jours ziet er dan ook op het eerste gezicht uit als een luxe villa.

Oase van rust en ruimte
De terrassen en tuinen bij de woningen zijn royaal en bieden volop ruimte voor een mooie groene invulling. Het geheel vormt een oase van rust en ruimte. Het binnenterrein voorziet in eigen parkeerplaatsen, die gedeeltelijk zijn voorzien van laadpunten voor elektrische voertuigen. Ten behoeve van de veiligheid en een optimale privacy is toegang tot Les Beaux Jours voorbehouden aan bewoners en gewenst bezoek. Het voorterrein met parkeerplaatsen is slechts toegankelijk door middel van een elektronische schuifpoort met videofooninstallatie.

Download de brochure

Les Beaux Jours bestaat uit 7 moderne en ruime twee-, drie- en vierkamerappartementen in Kralingen - Oost. In grootte variërend van 92 m² tot 173 m².

De appartementen hebben een prijsstelling vanaf € 594.000,- v.o.n. tot € 864.000,- v.o.n.

In je appartement in Les Beaux Jours ga je met een gerust hart slapen. Want veiligheid staat voorop in dit kleinschalige wooncomplex, gesitueerd op de hoek van de Burgemeester Oudlaan en de De Lairesselaan. Les Beaux Jours is als een ridderburcht van weleer aan drie zijden omringd door water en alleen toegankelijk voor bewoners en gewenst bezoek. De elektronische toegangspoort aan de vierde zijde gelegen aan de De Lairesselaan is voorzien van een videofooninstallatie, waardoor iedere bezoeker zich kenbaar moet maken. Is deze eerste barriëre genomen, dan volgt overigens nog een tweede. Want ook de hoofdentree van Les Beaux Jours is voorzien van een videofooninstallatie. Zo is vanuit de woningen zichtbaar wie er voor de hoofdingang staat, zonder dat deze geopend hoeft te worden.  Daarnaast zijn alle woningen voorzien van hang- en sluitwerk dat aan alle eisen van inbraakpreventie voldoet.

Royale appartementen

Les Beaux Jours komt, behalve met de vele voorzieningen betreffende veiligheid, ook in alle andere opzichten tegemoet aan wensen van de toekomstige bewoners. Het geheel bestaat uit drie woonlagen, met in totaal zeven royale appartementen met een weldadige plafondhoogte. De grootte van de appartementen varieert van ca. 92 m2 tot ca. 170 m2. Afhankelijk van het type hebben de appartementen één, twee of drie slaapkamers. De indeling van de appartementen is indicatief en biedt volop mogelijkheden voor eigen keuzes. De appartementen worden
opgeleverd met een compleet uitgeruste badkamer, echter zonder  keuken om alle ruimte te bieden aan persoonlijke voorkeuren en smaak wat betreft uitvoering en voorzieningen. Twee van de zeven  appartementen zijn gesitueerd op twee woonlagen en kunnen  desgewenst worden uitgerust met een inpandige lift. De resterende vijf zijn gelijkvloers.
Deze optie, een eigen lift, is ook beschikbaar voor het op de tweede verdieping gelegen appartement dat zijn entree heeft op de eerste
verdieping. Daardoor zijn alle appartementen levensloopbestendig.

Hoogwaardige afwerking

Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en voorzien van veel glas en aantrekkelijke
buitenruimtes in de vorm van één of meer balkons/dakterrassen. De drie appartementen op de begane grond beschikken zelfs over een eigen tuin. De terrassen en tuinen zijn toegankelijk via royale schuifpuien die ervoor zorgen dat het ‘buitengevoel’ binnen wordt voortgezet. Behalve buitenruimte hebben alle appartementen een inpandige berging. Voor bewoners en gasten bevinden zich op het afgesloten binnenterrein voldoende parkeerplaatsen.

Bekijk de volledige projectwebsite via www.lesbeauxjours.nl

Les Beaux Jours is gesitueerd op een prachtige plek, met veel groen en water in de directe omgeving. De architectuur van het kleinschalige complex sluit nauw aan bij die van de villa’s gelegen aan de De Lairesselaan, waarbij de gevarieerde kapvormen en het geprononceerde metselwerk de karakteristiek van het gebouw bepalen.

Prijzen

Prijzen starten vanaf € 594.000,- v.o.n. Download de volledige prijslijst.

Download de prijslijst

Inschrijven

Geïnteresseerd? Via onderstaande link bezoekt u de Les Beaux Jours project website waar u naast alle beschikbare informatie, ook de mogelijkheid vindt om u in te schrijven voor het gewenste appartement naar keuze. Inschrijven kan t/m 20 november 17:00uur.

Les Beaux Jours website
010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars