THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Delfshaven Curated door Baljon

Delfshaven Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat Delfshaven te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Ontbijt lunch borrel

UEB West

Een begrip in Rotterdam: UEB oftwel Urban Espresso Bar. Hier wordt de perfecte espresso, cappuccino en latte gecombineerd met heerlijke cakes en tosti’s. Van ontbijt, lunch tot borrel, je bent hier altijd van harte welkom

Nieuwe Binnenweg 263
3021 GD Rotterdam
UEB West
Ontbijt lunch borrel

Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is de stadshuiskamer die je de drukte van de dag doet vergeten. Een plek die bekend staat om haar kindvriendelijkheid en heerlijke biologische gerechten. Een fijne plek om naartoe te gaan met je kinderen, maar waar je ook welkom bent met vrienden of met je laptop.

2e Middellandstraat 27
3021 BL Rotterdam
Juffrouw van Zanten
Hotel - Eten en drinken - Shop

Supernova Hotel

Direct bij binnenkomst in dit karakteristieke 4-sterren boetiekhotel voel je je thuis. Supernova heeft 38 kamers welke allemaal van elkaar verschillen en stuk voor stuk zijn ze prachtig. Ook als je niet blijft logeren kun je terecht in de te gekke bar van het hotel of snuffel je even bij de Superette vol met lokale producten zoals tassen van Susan Bijl en chocolade van de Bonte Koe.

's-Gravendijkwal 68
3014 EG Rotterdam
Supernova Hotel
010 422 3000 Terug naar boven