Verkoop

Een huis of appartement écht goed verkopen.
Het is een vak apart.

Een woning verkopen. Het lijkt zo makkelijk. Zeker in deze markt. Online is er genoeg informatie te vinden. En met social media komt u al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk. En de rust en zekerheid die u nodig heeft als het spannend wordt. Wij hebben die ervaring. Al bijna 50 jaar om precies te zijn. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Door jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in Rotterdam en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als Qualis makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij uw belang maximaal.

Wat kunt u van ons verwachten?

Inventarisatie van uw wensen

Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen, komen we eerst langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bekijken op dat moment de woning en inventariseren uw wensen.

Een persoonlijk verkoopplan

Het perfecte verkoopplan is per woning verschillend. Wanneer u beslist om verder met ons te gaan, kijken we samen met u naar de stappen die we kunnen nemen om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Op een manier die past bij úw woning.

De bezichtigingen

Vanzelfsprekend begeleid en coördineert de makelaar de bezichtigingen. Na de bezichtiging neemt de makelaar contact met u op om verslag uit te brengen.

De onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen kunt u vertrouwen op de makelaar. Met uitgebreid advies, ondersteuning en overleg komen we tot een optimale overeenkomst.

De koopakte

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Na het ondertekenen is de koopovereenkomst van uw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de koop van uw woning kan afzien.

De notaris

Een aantal dagen voor de oplevering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte. Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats. Nadat u de documenten bij de notaris heeft getekend bent u officieel geen eigenaar meer van de woning. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht! Vraag onze makelaars naar het overzichtelijke stappenplan om uw woning op de juiste wijze tegen de juiste prijs te verkopen.

Aankoop

Het kopen van een woning is een emotionele beslissing. Uw hart wint het van uw hoofd.

Maar ook dromen hebben begeleiding nodig. Wij zekeren uw belang zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe huis. Laat ons maar nadenken over zaken als marktwaarde, juridische en bouwkundige aspecten. En laat ons maar uitzoeken welke notaris en financiële tussenpersonen u het best van dienst kunnen zijn. Laat ons maar kritisch zijn als het kan. En hard als het moet. Met ons netwerk en onze ervaring nemen wij uw zorgen uit handen. Van A tot Z.

Verhuur

Rotterdam is trending. En ook steeds meer multinationals ontdekken de Maasstad.

Baljon heeft veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen voor de expatriate markt. We staan in goed contact met multinationals, ambassades, consulaten en relocators. Hierdoor kunnen wij zowel verhuurders als huurders uitstekend van dienst zijn.

Qualis

Een label met klasse voor de exclusieve woningmarkt

Om u in de exclusieve woningmarkt zo optimaal mogelijk van dienst zijn, zijn wij lid van Qualis: een label met klasse. Toegekend aan een selecte groep NVM-Makelaars in Nederland. Makelaars die hun sporen hebben verdiend in de bemiddeling van woningen in het hogere en topsegment.

Een exclusief huis vergt een exclusieve aanpak. Waarbij bijvoorbeeld discretie of een selectieve benadering van partijen vereist is. Baljon is al sinds 1972 ook de makelaar van exclusieve huizen en bijzondere objecten.

De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke en actieve marketing. Door deze krachtenbundeling maakt u als onze opdrachtgever gebruik van het uitgebreide en zelfs internationale netwerk van Qualis. Aan het Qualis-label herkent u onze ruime ervaring in dit zo specifieke segment. Baljon geeft kwaliteit de ruimte die het verdient.

Nieuwbouw

Van de eerste steen tot de laatste tegel. Een nieuwbouwwoning aankopen betekent keuzes maken.

De sleutel tot succes? Samenwerking. Tussen de koper en makelaar, de projectontwikkelaar en de aannemer. U staat er niet alleen voor. Wij kunnen u uitstekend begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning. We denken met u mee. We kijken met u mee. En met onze schat aan ervaring zorgen dat u de juiste keuzes maakt.

Taxaties

Taxeren. Het moet snel en goedkoop. Maar taxeren in de huidige markt is belangrijker dan ooit.

Marktkennis is een kunst en taxeren lang niet altijd een exacte wetenschap. Bij Baljon kunt u terecht voor reguliere maar ook voor gevalideerde taxaties. Wij hebben niet alleen een getraind oog. We hebben alles al een keer gezien. Natuurlijk kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Maar bovenal op een correcte en realistische waardering van uw woning.

Beleggingen

Beleggen in onroerend goed kan aantrekkelijk zijn. Maar dan wel in de juiste ‘stenen.’

De markt voor vastgoedbeleggingen is onoverzichtelijk. En niet transparant. Wij zorgen voor overzicht. We komen met duidelijke kansen. En we helpen u graag met het samenstellen van een degelijke vastgoedportefeuille. Of de verkoop daarvan natuurlijk.

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven